Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

Beyoğlu Belediyespor’u Kalecisi Ali Kurtardı

Türkoğlu ilçe kaymakamı, aynı zamanda da bir Elazığ’lı olan beyefendi ve nezaket timsali Tuncay Akkoyun da izlerken, Beyoğlulu taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi.

09 Aralık Pazar günü, Beyoğlu Recep Tayip Erdoğan Stadyumunda oynanan maçın ilk dakikalarında baskılı olan,  golü daha çok koklayan taraf Beyoğlu Belediyespor olurken,  forvet oyuncularının beceriksizliği yüzünden, üç net gol pozisyonunu değerlendiremediler ve bir türlü topu ağlarla buluşturamadılar.


Yağışsız, ancak ıslak ve  top kaybının güç olduğu müsabakaya iyi başlayan Beyoğlu oldu. Maçın 17. dakikasında, Mustafa’nın attığı golü, hakem topu elle düzelttiği gerekçesiyle iptal etti, akabinde gelişen atakta Elazığ takımının bir şutunu Beyoğlu kalecisi ve günün adamı Ali mükemmel bir reflekse topu çıkartmayı başardı, yani gole izin vermedi.

29. dakikada yine bir Elazığspor atasında, kaleci Ali yine golü önleyen oyuncu olurken, taraftarlardan da bol alkış aldı.

İlkyarı içerisinde, zaman zaman her iki takım da tehlikeli ataklar geliştirmesine rağmen, ilk yarı golsüz bitti. 0 – 0.


Yöneticiler ve futbolcular soyunma odasına giderken, Beyoğlu beldesinin başarılı belediye başkanı ve kulüp başkanı Osman Okumuş, misafirlere başarı dileğinde bulundu. Bu dilek ve temenniye katılanlar arasında da aslen Elazığ’lı olan kaymakam Tuncay Akkoyun da yer aldı.

İKİNCİ YARI, PENALTI VE YİNE ALİ

İkinci yarı hafif çiseleyen yağmurla başladı. Başladı ama, oyun da sertleşti. 55. dakikada futbolcular birbirine girince, hakem her iki tarafın oyuncularına sarı kart göstermek zorunda kaldı.


75. dakikada gelişen bir Elazığ atağında, Kahramanmaraşspor’da uzun yıllar forma giyen tecrübeli oyuncu Ali, rakibini 18 içerisinde yere indirince, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Ali de kırmızı kart görerek sahayı terk etmek zorunda kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Ancak Elazığlı oyuncunun sert şutunu kurtaran günün adamı Beyoğlu kalecisi Ali, penaltıyı kurtardı, taraftarın da alkış yağmuruna tutuldu, günün adamı olmayı başardı.


Maçın son dakikalarına doğru oyun iyice sertleşti kıran kırana geçen müsabakada sarı kartlar havada uçuşurken, son dakikalarda Beyoğlu forvet oyuncusu, rakip onsekiz içindeki bir pozisyonu gole çeviremeyince, maç da dostane bir şekilde başladığı gibi sona erdi.

Maçı izleyenler arasında Kahramanmaraşspor eski kulüp başkanı Doğan Tehçi, Ekrem Spor ve yaklaşık 500’eyakın taraftar topluluğu vardı.

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol