Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPOR KÖRFEZ’DE GALİP

TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren mavi-beyazlı temsilcimiz zorlu maçta Uğur Uğur ve Aydın İnanç’la zafere koştu. 13’ncü hafta müsabakasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşan temsilcimiz haftayı 3 puan ile kapatırken ligde puanını 27’ye çıkardı. Ligde en öneli 3 maçını kaybetmesine rağmen üst sıraları kovalamaya devam eden Kahramanmaraş Belediyespor’da Aydın yine maça damgasını vurdu. Gol sayısıyla forvetleri geride bırakan ve gol krallığında da yarışan tecrübeli orta saha oyuncusu Kocaeli’ni de boş geçmedi. Takımının 2’nci golünü attı. Uğur Uğur ise gol orucunu bozdu ve takımının etkili oyuncularından biriydi. Temsilcimiz Pazar günü kendi sahasında Arinspor’u konuk edecek. 

 

Dk.90. Müsabaka tamamlandı.

Dk. 74. Bartu'nun rakibini düşürmesi ile Maraş ekibi çok tehlikeli bir noktadan serbest kazandı. Penaltıyı kaçıran Aydın nefis bir serbest vuruşla topu ağlara gönderdi. Rıza bu topa sadece bakmakla yetindi. 2-0

Bartu sarı kart gördü. Haftaya cezalı...

68. dakikada Kocaelispor Emre Akgün’le sol kanattan serbest vuruş kullandı. Bu topa Bartu vurdu. Top sağ kale direğini yalayarak auta çıktı.

65. dakikada Rıza akıl almaz bir top çıkardı. Tahir’in pasına hareketlenen Uğur Rıza ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Rıza sağına uzandı ve topu akıl almaz bir şekilde kornere çıkardı.

Berkay çıktı, Barış oyunda. Dk. 60

Penaltı sol kale direğinden döndü.

Bu dakikada Korhan kendi sahasında basit bir top kaybı yaptı. Aydın’ın pasına hareketlenen Oğuz, ceza sahası içinde Rıza tarafından düşürüldü. Rıza sarı kart gördü hakem penaltı kararı verdi.

59. dakikada Maraş penaltı kullanacak.

55. dakikada Maraş net bir gol daha kaçırdı. Tahir’in soldan yaptığı ortaya Uğur kafa ile vurdu. Rıza topu inanılmaz bir şekilde kornere gönderdi. Kullanılan kornerde Mehmet Ali’nin kafa vuruşunu Ebubekir çizgiden çıkardı.

46. dakikada Kocaelispor Emre Akgün ile serbest kullandı. Etkili noktaya yapılan orta önce Aykut’u sonra da Bartu’yu geçti ve auta çıktı.

İLK YARI SONA ERDİ.

45. dakikada Karamanmaraş çok tehlikeli geldi. Savunmamızın arkasına gönderilen yüksek topu Volkan Çekiç önce göğsü ile kontrol etti ve topun gelişine vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

Koray, hakemin çaldığı düdükten sonra topa vurduğu gerekçesi ile sarı kart gördü.

28. dakikada Sefa bu kez Emre Akgün’ü topla buluşturdu. Ceza sahası önünde topa dönerek vuran Emre’nin şutu sol kale direğinin bir metre kadar yanından auta çıktı.

24. dakikada Sefa attığı pas ile Berkay’ı gördü. Berkay da Aykut’a derin bir pas attı. Savunmayı geçen topa Aykut koştu ancak bir metre kadar uzak kaldı.

22. dakikada hızlı gelişen Maraş atağında Oğuz topu kendi sahasından aldı ve yaklaşık 30 metre kadar sürdü. Rıza’nın açıldığını gören Oğuz aşırtma bir vuruş yaptı. Rıza’yı geçen top neyse ki kaleyi bulmadı.

18. dakikada Bartu’nun uzaklaştırmak istediği top Ersin’e geldi. Ersin bu topa gelişine çok ve isabetli vurdu. Top kalenin solundan az farkla auta çıktı.

13. dakikada Maraş yine çok tehlikeli geldi. Ceza sahası sol çaprazında Tahir yerden sert vurdu, Rıza soluna uzanarak çok iyi bir kurtarış yaptı.

12. dakikada Kahramanmaraş öne geçti. Sol kanada atılan uzun pası alan Oğuz Ceylan orta yapmak istedi. Bu top Korhan’ın yüzüne çarptı ve Korhan yerde kaldı. Oğuz bir kez daha boş pozisyondayken yerden pas verdi, takımın golcülerinden Uğur kale ağzından topu boş kaleye gönderdi. 0-1





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol