Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GALİP : 1 - 0
 Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanan maça; Hayrettin, Oğuz, Mehmet Akif, Muhammet Ali, Fatih, Emrah(80’ Nuri), Tahir, Volkan, Sefa(80’ Mehmet), Aydın ve Bünyamin(90’Tarık) on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor ilk yarıyı 0-1 önde kapadı.




Maçta il yarının son dakikaları oynanırken 44. Dakikada Kahramanmaraş Belediyespor’un gelişen atağında topla buluşan Tahir meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:0-1

Bu golün ardından Diyarbakırspor’un beraberlik çabası sonuç vermedi ve ilk yarı Kahramanmaraş Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.


Maçın ikinci yarısına her iki takım da on birini muhafaza ederek çıkarken, Diyarbakırspor’un beraberliği yakalama çabaları sonuç vermedi.

Kıran kırana geçen mücadelede Diyarbakırspor’dan 6 oyuncu sarı kart gördü.

Maçın hakemi Serdar Akkoçoğlu maçın bitiş düdüğünü çalması ile maç Kahramanmaraş Belediyespor’un galibiyeti ile son buldu.


Deplasmanda oynadığı 8 maçtan 6’sını kazanan Kahramanmaraş Belediyespor puanını 33’ye yükseltti.

Gruptaki sıralamada 3. Sırada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor haftaya 15 Aralık 2012 Cumartesi günü Elazığ Belediyespor’u kendi evinde konuk edecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol