banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPOR, ÇORUM’A ACIMADI
 Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda saat 13.30’da Kahramanmaraş Belediyespor’un vuruşu ile başlayan maçın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlandı.



Maça; Hayrettin, Sefa, Volkan, Muhammet Ali, Mehmet Akif, Ersin, Fatih, Aydın, Bünyamin, Uğur (60’ Mustafa), Tahir (60’Ali Can-62’Emrah) onbiri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor birçok pozisyonu gole çeviremedi.

İlk yarısı golsüz berabere sonuçlanan maçın ikinci yarısına Çorum Belediyespor bir oyuncu değişikliği ile başladı.


Kıran kırana geçen mücadelede 60. Dakikada Kahramanmaraş Belediyespor iki oyuncuyu birden değiştirdi.

Uğur’un yerine Mustafa’yı, Tahir’in yerine de Ali Can’ı alan Kahramanmaraş Belediyespor sahadan galip ayrılmak için mücadele ediyordu.


İKİNCİ YARI VE GELEN GOL

Maçın 62. Dakikasında orta sahada Kahramanmaraş Belediyespor’dan Ali Can ile Çorum Belediyespor’dan İbrahim Ethem, hava topuna birlikte çıktılar.

Kafasının arka kısmına aldığı darbe ile yere yığılan Kahramanmaraş Belediyespor’dan Ali Can, sağlık görevlilerinin anında müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Ali Can’ın yerine maçın 62. dakikasında Emrah girdi.

Karşılıklı gol arayışları devam ederken, maçın 78. dakikasında gelişen bir atakta Kahramanmaraş Belediyespordan Mustafa ceza sahasının yan tarafında çizgiye kadar indi ve topu ortaladı. Ceza sahasında kale önünde topla buluşan Bünyamin, kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:   1-0

Bu golün ardından Çorum Belediyespor’un beraberliği yakalama çabaları boşa çıktı ve maçta başka gol olmadı.

Maçı 1-0 kazanarak 3 puanı almayı başaran Kahramanmaraş Belediyespor puanını 24’e yükseltirken beşinci sıraya çıktı.

Haftaya Kocaeli deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Belediyespor bu maçı da kazanarak bir üst lige çıkma hedefine doğru emin adımlarla ilerlemek istiyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol