Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan

Bu haber kez okundu.

ATNRENÖRLERE EŞOFMAN DESTEĞİ
 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube binasında düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye olarak imkanlar dahilinde her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve devam edeceklerini söyledi.



Başkan Poyraz yaptığı açıklamada: “İlimizde sporun gelişmesi adına gerek spor camiasına gerekse sporculara malzeme yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Sağlıklı bir nesil yetişmesi açısından sporun önemi büyüktür. Bu konuda da en büyük görev antrenörlerimize düşmektedir. Bizde karınca kararınca antrenörlerimize yardımcı olmak istedik” diye konuştu.


Antrenörler adına kısa bir açıklama yapan TÜFAD Başkanı Mesut Çanak ise belediyenin spor camiasının ve antrenörlerin yanında olmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek: “Sporun ve dolayısıyla futbolun gelişiminde önemli bir saç ayağı olan antrenörlerimize destek verilmesi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Sayın Başkanımıza bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Konuşmaların ardından 85 antrenöre eşofmanları takdim edildi.

Toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakcı, Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Sportif Direktörü Bünyamin Gezer, TUFAD Başkanı Mesut Çanak ile antrenörler katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol