Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

3 PUAN, SERIYER 3 YER!
 12 Şubat Stadyumunda oynanan maçın ilk dakikalarında baskılı olan,  galibiyeti düşünen taraf kırmızı beyazlılardı.

Saha ve seyirci avantajı ile, 11 bin seyircisi önünde sahaya çıkan kırmızı beyazlılar, baskılı oyunu ile geliyorum diyen galibiyetin habercisi gibiydi. Daha maçın 14. dakikasında Adem, 18 çaprazından sert şutla topu ağlara gönderince, takım 1-0 öne geçti.

Hemen ardından Gökhan, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen, yerden plasesi kalecide kaldı.

Tempo ve baskıyı artıran Kahramanmaraşspor A.Ş. maçın 20. dakikasında ikinci golü bulmakta gecikmedi. Aytaç takımı rahatlatan golü atınca, 2-0 öne geçtiler.

2-0’dan sonra oyun ağırlaştı, her iki takım da sahada top gezdirerek, ‘maça bitse de gitsek’  havasında oyunu soğutunca, taraftarın da tepkisi gecikmedi.

İlk yarı atılan gollerle 2-0 takımımızın galibiyeti ile sona erdi.

YİNE UYUTMA, SON DAKİKA PENALTISI

İkinci yarının da birinci yarıdan farkı yoktu. Ağır hareketler, isteksiz geri paslar, taraftarı çılgına çevirirken, 48. dakikada Sarıyer forvet oyuncusunun şutu dışarı gidince, taraftar da derinden bir “oh!” çekti.

Maçın 65. dakikasında Gökhan’ın 18 dışından vurduğu sert şut kalecide kalırken, yine  gereksiz top gezdirmeler, uyutma taktikleri sürüp g itti.

Herkes maç bu skorla bitecek derken, maçın 89. dakikasında bir oyuncumuzun 18 içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Mert Er skoru 3-0 yaptı.

Önümüzdeki hafta sonu Tarsus deplasmanına gidecek olan kırmızı beyazlı takım, son hafta maçında şampiyonluğun bir diğer adayı Polatlı ile kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.

MAÇI İZLEYENLER ÇOKTU

Maça ilgi hayli fazla olunca, siyasetçisi, bürokratı ve yerel yöneticileri de protokoldeki yerlerini aldılar. Maçı izleyenler arasında Kahramanmaraş valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Milletvekilleri; Nevzat Pakdil, Yıldırım Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, il genel meclisi başkanı Mustafa Özsoy, MHP il başkanı Mustafa Bastırmacı, takıma her zaman destek veren tanınmış işadamı Haluk Şerbetçi ile Gazi Kışlasında konuşlanan patriotların generalleri ve subayları yanında çok sayıda bürokrat, işadamı ve taraftar vardı.













Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol