banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

VESAYET EMRİYLE HAZIROLA GEÇMİŞ OLAN SİYASETÇİLER!
 NFK Merkezindeki İl Danışma Meclisi Toplantısının Divan Başkanlığını Muharrem Erantepli yaparken, açılış konuşmasında Başkan Fatih Erkoç, ülkenin on yıl öncesi ile bugününü kıyasladı, geçmişte kanayan yara haline gelen işsizlik, yüksek enflasyon gibi sorunları çözerken, bugün gelinen noktada yürekler yakan şehit cenazeleri, ağlayan anaları ve terörü ifade ederken de, “Bunlar yaşanırken, acıları yüreğimizde hissettik. Ancak iktidarımız ve hükümetimiz, terörü bitirmekte niyetliydi, kararlıydı, azimliydi. Cesaretle üzerine gittik. Şimdi başlayan barış sürecinde, terör bitecek, ülkeye huzur gelecek. Çünkü artık güçlü bir Türkiye var. Hatırlayın, eskiden dışarıdan borç alırdık. Şimdi borç alan değil, borç veren, bölgede istikrarın ve huzurun teminatı ülke haline geldik. Milli ve manevi değerlerimiz güçlendi. Bizimle birlikte TC’nin itibarı arttı. Ama bundan rahatsız olanlar, terörden beslenenler oldu, çünkü ellerindeki sermaye tükeniyordu. İstismar ettiler, karalama siyaseti ürettiler. Ama başaramadılar, başaramayacaklar” diye konuştu.



ULUSAL GÜÇLER VE YERLİ MAŞALARI

Başkan Erkoç, konuşurken hayli heyecanlı gözükürken, AK Parti ile bölgeye huzur geldiğini, Türkiye’nin ayağa kalktığını vurguladı, ardından da ülkedeki ekonomik ve siyasi istikrardan  rahatsız olan ulusal güçlerin ve bunların yerli maşalarına da eleştiri getirdi, “Milletimiz yanımızda olduğu sürece bunlar emellerine ulaşamayacaklardır” ifadesini kullandı, Kahramanmaraş  teşkilatı olarak 2023 yılı hedeflerini konuştuklarına değindi, bakanların ilimize gelip-gitmelerinden, çalıştaylardan ve yoğun tempodan söz etti, “Çıraklık ve kalfalık dönemi artık bitti, ustalık dönemindeyiz. Hep birlikte taş üstüne taş koyma dönemindeyiz. Gündelik dedikodularla vakit geçirecek zamanımız yok bizim. Hizmet üretiyoruz, bakın Afşin’in su sorunu vardı. İçme suyu projesi hayata geçiyor. Bu dev bir proje. Su sorununu daha önce belediyemiz halletti, şimdi sıra Afşin’de” şeklinde açıklamalarda bulundu.

GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞACAK

Teşkilat olarak gece gündüz çalıştıklarını, görevlerini layıkı ile yerine getirmelerinin onur ve mutluluğu içinde olduklarının da altını çizen Erkoç, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: “Türkiye’de güneş her gün daha güzel doğacak. Güneş huzura uyanıyor, merhaba diyor. Ama biz uyumuyoruz, durmuyoruz. Hem ülkemizin, hem de şehrimizin kronikleşmiş problemlerini çözmek için uğraş veriyoruz. 391 bin seçmenimiz var. Bizlere oy verenlere minnettarız. Ben başkan seçildiğimde partimizin üye sayısı 30 bin idi, şimdi bu rakam 138 bine çıktı. Herkesi AK Partiye üye olmaya davet ediyorum, çağırıyorum. Bu sevgiyi, bu sevdayı resmileştirmenizi bekliyorum. Çünkü AK Parti milletin partisi, huzurun, güveni ve istikrarın simgesi. 18 yaşını geçmiş herkesi bekliyoruz, kapımız herkese açık”


BÖLGESEL DEĞİL, KÜRESEL GÜÇ

AK Parti Genel Merkezinin aldığı bir karar gereği, bundan böyle danışma meclis toplantılarında bir milletvekilinin de sunum yapması istenince, bugünkü toplantıda bu sunum Dt.Sıtkı Güvenç’e nasip oldu. Güvenç, ülkenin ve şehrimizin on yıllık iktidarları döneminde geldiği süreci değerlendirdi, halka verdikleri özgüvenden söz etti; “Artık Türkiye bölgesel anlamda değil, küresel anlamda söz sahibi bir ülke haline geldi” diye konuştu.

Güvenç’ten sonra Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ın sunumu gerçekleşti. Aydoğan, kentin en önemli sorunu olan içme suyu projesi ile alkışlanırken, toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı gerçekleşti.

İl Danışma Meclisi Toplantısına; TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, AK Parti Milletvekilleri; Nevzat Pakdil, Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kadın Kolları Başkanı Nursel Rehanlıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Av.Fırat  Görgel, İGM Başkanı Mustafa  Özsoy, ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ile çok sayıda bay ve bayan misafir katıldı. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol