Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TÜRK MİLLETİNİN AKLI İLE ALAY EDİYORLAR!
 Parti binasında, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun, Kadın Kolları Başkanı Halide Akben ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Dizibüyük olduğu halde düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Türk Milletinin ak sakallılar diye bilinen ve ülke yönetiminde gerçekten söz sahibi olabilecek kişiler yerine, akil adamlar diye icat ettikleri isimlere kimdir bunlar diye şöyle bir baktıklarını ifade etti, şunları söyledi; “Yarıya yakını terör örgütü PKK yandaşı, birisi hanımları cep telefonu mesajlarıyla taciz etmekten savcılığa verilen bir artist bozuntusu, birisi oynadığı filmlerinde utanç verici sahneleriyle zihinlerde yer alan bir bayan, kimisi arabesk, kimisi komedyen, kimisi artist. Birisi terör davasından yargılanıp hüküm giymiş ve altı yıl gün almış bir terörist. Geri kalanlara bakıyorsunuz, senelerdir köşe yazarlığı yapan, ancak tek amaçları devletin üniter yapısını bozup böl, parçala ve yut taktiği ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini yok etmeye çalışan satılmış kalemler…” dedi.



AKIL VE AHLAK YOKSUNLARI HALKA NE ANLATACAKLAR!

Başkan Bastırmacı, bin yıllık kardeşliği savunanların, bu vatan için verilen binlerce şehidi temsil edecek şehit analarının neden olmadığını sordu, iktidarı akil adamlar listesi ile Türk milletinin aklı ile hareket ettiklerini kaydederek, “Başbakan Erdoğan’ın ABD ve İmralı canisinden aldığı talimatlarla icat ettiği böylece ucube bir işe soyunan bu kişiler, bölge bölge dolaşıp halkı ikna etmeye çalışacaklar. Bunlardan birisi de hangi akla hizmet ederek bu görevi kabul ettiğine biri türlü akıl erdiremediğimiz TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu. Onun başkanlığında, Kahramanmaraş’a  görevlendirilene heyette yukarıda bahsettiğimiz o tacizci ile ahlak yoksunu o kadın da var” diye konuştu.


Bastırmacı,  açıklaması ardından, basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını da cevaplandırdı.

NOT: HABERİN AYRINTISI YARIN BU SİTEDE…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol