Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ÖZTÜRK; ÇALIŞTAYLAR GÜNÜ KURTARMA OPERASYONUNDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİ.

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı başkan ve yönetim kurulu üyeleri, rutin toplantılarına bir yenisini daha ekledi, İlçe Başkanı, işadamı Latif Öztürk Başkanlığındaki istişare ve durum değerlendirme toplantısında, seçimlere hazır olduklarını ve ilk seçimde iktidara geleceklerini söyledi.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Yardımcıları Reşit Arslantaş, Hakan Ertürk ve Erol Tanış, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı yanında il yönetimi ve Dulkadiroğlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, bir özel mekanda (Doğukent) gerçekleştirdikleri istişare toplantısında bundan böyle siyasete ivme kazandırmak, genel başkanlarının yüzünü yere eğdirmemek adına sahaya indiklerini, vatandaş ile buluşmaları sürdürecekleri noktasında karar kıldılar.

BÖLGENİN SORUNLARINA MERHEM OLMAK!

Sahaya iniş, vatandaşla kucaklaşma, dertlerini dinlemelerinin bölgenin sorunlarına merhem olmakla eş anlamlı olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, kendi ifadesiyle yılan hikâyesine dönen, ancak siyasilerin gündemine konu olmaktan kurtulamadığı, senelerdir konuşulan, yazılan ve haberlere konu olan Doğukent-Çağlayancerit yolunun çalıştaylarda bile gündeme gelmesine rağmen hâlâ bir adım atılmamasını eleştirerek, “Üzülüyoruz. Halkımız adına, Dulkadiroğlu sınırları içerisinde yaşayan binlerce insanımız adına üzülüyoruz. Ulaşım ile ilgili çalıştaylar yapıldı bu memlekette. Hem de birkaç kez. Netice sıfır. Her ne kadar bölgemiz dışında olsa da, başta ne Ilıca yolu, ne Andırın Köprüsü, ne Dulkadiroğlu bölgesini yakından ilgilendiren Doğukent-Çağlayancerit arası yolunda mesafe ve netice alınamadı. Demek ki çalıştaylar göz boyama, günü kurtarma siyasetinin malzemesi olmaktan öteye gitmiyor!” dedi.

DULKADİROĞLU’NA BİR İLÇE OTOGARI ŞART!

Metropol ilçe Dulkadiroğlu, nüfusu, bağlı mahalle muhtarlıklarının yoğun olması sebebiyle, çok sayıda vatandaşın ihtiyacına cevap verebilecek bir ilçe otogarına ihtiyacı olduğuna da vurgu yapan Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, Dulkadiroğlu’ndaki yerleşim alanlarının dağlık ve dağınık bir coğrafya üzerine kurulduğunu da ifade ederek, özellikle Baydemir bağlantılı yolların acilen iyileştirilmesi gerektiğini hatırlattı, “Halk arasındaki adı ile SIRT YOLU, yani Kabasakal yolu diye bilinen Kılağlı-Boyalı-Çekemler arası yolu var ki, traktör dahi gidemiyor. oysa en işlek yol. Toplam 12 kilometre iken 8 yılda ancak 2 kilometresi yapıldı. Bu yol, 18 parça mahallenin yolu ve çok önemli. Virajları keskin, yol dar ve işin en ilginci, arabalar birbirine yol vererek mesafe kat ediyorlar. Çalışma vardı, şimdilik o da durmuş vaziyette” ifadesine yer verdi.

Başkan Öztürk, halk ile buluşma toplantılarına, gezilerine, ev ev, kapı kapı devam edeceklerini, sıkmadık el bırakmayacaklarını sözlerine ekleyerek, halkın kendilerini beklediğini, çağırdığını sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol