Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÖZDEMİR VE SEZAL, MUHASEBECİLERE DESTEK İÇİN MALİYE BAKANININ YANINDALAR

Bu bağlamda, her nerede bir sorun varsa kendilerini o sorunun çözümü noktasında içinde gösteren AK Parti milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, serbest muhasebe mali müşavirlerin destek ve teşvik paketlerine ilişkin talep ve beklentilerini Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a ilettiler, çözümü için destek istediler.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Av. Ahmet Özdemir ise, “Kayyum olarak geçmişte atanmış hukukçu ve mali müşavirlerimize yüklenen mali sorumlulukların çözümü ile ilgili konuları bakanımız sayın Lütfi Elvan ile konuştuk, görüştük” dedi ve her zaman serbest muhasebe ve mali müşavir dostlarının yanlarında olacaklarını söyledi.

VOLEYBOLCU ABDULLAH ÇAM ZİYARETİ

Öte yandan, siyasi çalışmalarından fırsat buldukça Meclisteki makamında misafirlerini de ağırlayan, onların dertlerine deva olmaya çalışan milletvekili Ahmet Özdemir, bu kez de şehrimizin bir başka değeri, milli voleybolcu Abdullah Çam ve beraberindeki hemşehrilerimizi misafir etti, onlara başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol