Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MALİ MÜŞAVİRLERİN YENİ BAŞKANI; ABDULLAH KALIN

Daha önceki dönemlerde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları yönetiminde görevler alan, bu görevlerinde de sürekli başarı hikâyeleri yazan, önceki dönemlerde efsane başkan Arif Şen, son olarak önceki dönemde Atilla Sarıyıldız’ın da yardımcılığını üstlenen Abdullah Kalın, mali müşavirlerin yeni başkanı oldu.

FARK ATTI, FARKINDALIK YARATTI

678 üyenin oy kullanacağı Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odasında yapılan seçimde, 545 oy kullanıldı.

Sandıktan 5 – 0 galip çıkan Başkan Abdullah Kalın, rakibine yönetime girme fırsatı vermedi.

Saat 17’den sonra sandıkların açılmasıyla birlikte, en güçlü aday gösterilen Abdullah Kalın  463 oy alırken, son haftalarda aday olarak çıkan Ayten Alyanak ise ancak 82 oy alabildi.

SEÇİM GERİDE KALDI, BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ!

Yağmurlu havaya rağmen katılımın yüksek oranda olduğu seçimden sonra bir açıklama yapan Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, teveccüh gösteren tüm meslektaşlarına teşekkür etti, “Seçim geride kaldı. Biz birlikte daha güçlüyüz! Bundan sonra bize ve yönetimime düşen, meslektaşlarımızın sorunları ile ilgili sıkıntıları gidermek, onların tercih ve teveccühlerine layık olabilmek adına huzur ve barış içinde bir çalışma dönemi yaşamak.” ifadesini kullandı.

Başkan Kalın, tebrikleri kabul ederek herkesi kucaklayacak bir yönetim sergileyeceğinin de altını çizmeyi unutmadı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol