Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KÖKÜ MAZİDE OLAN BİR ATİ’YİZ!
 Parti binasında partili arkadaşları ile birlikte iken, sitemizin ve Kimlik Gazetemizin  sahibi Mehmet Fiskeci’nin sorularını cevaplandıran SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, partilerini kökü mazide olan ati’ye (gelecek) benzetti, “Biz belki sayısal olarak azız ve hafifiz ama, özgül ağırlığımız fazladır” dedi.



Kahramanmaraş’a geliş ve ziyaret sebebini ise; “Program gereği, genel merkezin talimatı doğrultusunda, 81 vilayet ve 957 ilçeyi ziyaretlerle görevlendirildik. Partilerimizi, partililerimizi gördük, teşkilatlarımızın sıkıntılarını, beklentilerini ve eksikliklerini gidermek yanında, gidişatından memnun olmadığımız ve kaygı duyduğumuz iktidarın çalışmaları yanında Türkiye’nin gündemine ilişkin sorunları kamuoyu ile paylaştık, düşüncelerimizi anlattık. Bu arada, 13-14 Ekim tarihleri arasında, Ankara’da il ve ilçe başkanlarımızın katıldığı, yaklaşık 1.200 kişinin katılımı ile bir toplantı yaptık, durum değerlendirmesinde bulunduk. Bu toplantılar ve değerlendirmeleri de rapor halinde genel merkeze sunduk, sunuyoruz” şeklinde açıkladı.


TEŞKİLAT İÇİ KONULAR VE MÜZAKERELER

İriş ayrıca, sadece genel başkan yardımcıları ile, tüm il ve ilçe yöneticilerinin iştirak edeceği, teşkilat ve ülke meselelerinin istişare ve müzakere edileceği, teşkilat yöneticilerinin de görüşlerinin alınarak bir rapor haline getirileceği çok katılımlı toplantının da 5 hafta süreceğini söyledi.

İriş bu açıklamaların ardından, parti binasında, il başkanı ve parti yönetiminin de katıldığı ortamda basın mensupları ile bir araya geldi, onların sorularını cevaplandırdı,  ülke meselelerine ilişkin önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol