banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ’DEN DOSTA GÜVEN, RAKİBE KORKU SALAN ESNAF GEZİSİ

100 kişilik bir kadro ile mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmadıklarını söyleyen  İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, “Dün Bütün kadrolarımızla İl başkanımız Av. Ahmet Çabukel ve teşkşlatı, Onikişubat teşkilatımız, Dulkadiroğlu ilçe başkanımız Fatih Öztürk ve teşkilatı, genel merkezden gelen misafirlerimiz Merkez Disiplin kurulu üyemiz Av. Furkan Kamalak bey Partimize yeni katılım sağlayan Eczacılar Odası Başkanımız Murat Aras bey geçmiş dönem milletvekili adaylarımız Mustafa Bastırmacı geçmiş dönem kurucu ilçe başkanlarımızdan Av. Neslihan Koca Nergiz kısacası partimizi iktidara taşıyacağına inanmış herkes sahadaydık. Aldığımız onca güzel yaklaşım ve artık bizi kurtarın diyen vatandaşın sesi olmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz verdik. Biz inanıyoruz, milletimiz de inansın! 2023 yılında iktidarız Allah'ın izni ile...” ifadelerini kullandı.

SAHADAN AYRILMAYACAK, TAM SAHA PRESİ SÜRDÜRECEĞİZ

Onikişubat İlçe Başkanı Av. Başkan Doğan Murat Kılıç, dinledikleri esnafın şikayetlerinin, sıkıntılarının ayyuka çıktığını, esnafın artık dayanacak gücünün kalmadığını sözlerine eklerken, “Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Vatandaş isyan noktasında, esnaf ise yeter artık diyor!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol