Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İL BAŞKANI GÖRGEL, YÜRÜTMEDE DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

AK Parti  İl Başkanlığı’nda son dakika değişiklikleri yaşandı. Geçtiğimiz yıl 7 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi ile göreve gelen AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, bir yıl aradan sonra yürütme kurulunda değişikliğe gitti.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA DEVAM ETMEK ADINA

AK Parti  İl Başkanlığı Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Fırat Görgel başkanlığında 11.10.2021 tarihinde saat 19.00’da gerçekleşti. Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Başkanı Fırat Görgel, gündem konuları sonrası yürütme kurulu üyeliklerindeki değişiklikleri bildirdi.

Yürütme Kurulu’nun, İl Teşkilatı'nın ve Kahramanmaraş'ta yaşayan tüm vatandaşlarımızın yararına başarılı çalışmalara devam etmesi gerektiğini ifade eden Görgel, Yürütme Kurulu'nda yeni görev alan üyelere başarılar temennisinde bulundu ve toplantıya son verildi.

KİMLER DEĞİŞTİ?

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Yürütme Kurulu’nda 5 değişiklik birden yaptı. Önceki Yürütme Kurulu’nda İl Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Hakan Dereli, İl Yerel Yönetimler Başkanı olurken, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ali Köfte ise İl Sosyal Politikalar Başkanlığı’na getirildi. Hakan Dereli’nin yerine İl Teşkilat Başkanlığı’nda yeni dönemde Ahmet Gülpak görev yapacak. Yeni listede Ekonomi İşleri Başkanı ise Halit Orhan oldu. Bir değişiklik de İl Seçim İşleri Başkanlığı’nda gerçekleşti. İl Seçim İşleri Başkanlığı’na Muhammed Necmeddin Sertpolat’ın yerine Kerem Yıldırım Erdoğan getirildi. Yeni oluşturulan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı görevini ise Yavuz Selim Kütükçü üstlendi. Eski Yürütme Kurulu’nda görev alan Muhammed Necmeddin Sertpolat ve Mustafa Çimen yeni listede görev almadı.

Başkan Görgel’in yaptığı değişikliğin ardından yeni Yürütme Kurulu’nda şu isimler yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol