banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EMRE KAZANCI, MEMLEKET HAREKETİ’NİN KURUCU İL BAŞKANI (MI)?

Bayram öncesi, Trabzon Bulvarı üzerinde rastladığımız, uzun süre siyaset yaptığı CHP’den istifa eden ve Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı Memleket Hareketi’ne katıldığını söyleyen Cuma Akpınar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emre Kazancı’nın da kurucu il başkanı olacağını ifade etti.  

PARTİ YAPILANMASI BAŞLIYOR

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ettiğini doğrulayan Akpınar;  siyasi yaşamına Muharrem İnce ile devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

“Geçen hafta Ankara’ya davet edildim. Partimizin Genel Merkez binasının tutulduğunu ve Memleket Hareketi’nin Parti kuruluşunun da Nisan ayı başına kadar yetiştirilmesi için Sayın Muharrem İnce’nin kurmaylarına talimat verdiğini öğrendim. Kahramanmaraş’ta partinin yapılanması ile ilgili olarak, bu hareketin bir neferi olduğunu, kurulacak partinin her kademesinde görev almanın kendisi için onur olduğunu,”

Yeni kurulacak partinin kurucu İl Başkanı görevi için kendisinin böyle bir talebi olmadığının altını çizen Akpınar; “Kahramanmaraş’ta bu görevi başarı ile yapacağına inandığı, sevilen sayılan ilkeli bir duruşu olan ve onunla bu yolda beraber yürümenin onur olacağına inandığı birinin görevlendirileceğini belirtti.

O İLKELİ DURUŞ SERGİLEYECEK OLAN EMRE KAZANCI MI?

Ancak bu aşamada isim vermesinin doğru olmayacağını söyleyen Akpınar, “Sadece size şu kadarını söyleyerek ipucu vereyim. Kendisi Kahramanmaraş’ta siyasi geleneklere sahip köklü bir aileye mensup biri, ayrıca Mali Müşavir, şimdilik sadece bu kadarını söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Kurucu il başkanının kesinleşmesinden sonra yapılacak çalışmaları da anlatan Akpınar;  ilçelerde örgütlenme çalışmalarımızla birlikte üye kayıtlarına başlayacağız. İlçe ve il kongrelerini en kısa sürede tamamlayarak partimizin önümüzdeki ilk seçime katılmasını sağlayarak iktidar yürüyüşünü başlayacağız. Memleket Hareketi ile çıktığımız bu yolun milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Yüce Rabbim utandırmasın, bundan böyle dağlar taşlar yolumuz, Hak yoldaşımız olur inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.

EMRE KAZANCI KURUCU İL BAŞKANI GİBİ…

Edinilen ipuçlarından yeni kurulacak partinin Kurucu İl Başkanının, senelerdir siyasetini Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sürdüren, bir dönemler CHP il başkan adaylığı yanında, yine CHP’den milletvekili aday adayı da olan,  Emre Kazancı’nın olabileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol