Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

CHP’DEN VALİDEBAĞ YANLIŞINDAN GERİ DÖNÜN ÇAĞRISI

ALİ ÖZTUNÇ TARAFINDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA: DEVLET GÜN IŞIĞINDA YÖNETİLİR

Yasa tanımayan AK Partili belediyeler, güneşin doğmasını dahi beklemeden Validebağ'a saldırmıştır.

Devletin tüm iş ve eylemleri günışığında olur. Yani şeffaf olur, hukuka uygun olur. AKP ise, halka ve yargı kararlarına rağmen yangından mal kaçırır gibi gece karanlığında yeşili, kentsel müşterek alanları katlediyor. Kentsel müşterek alanlar kentlinin ortak kararlarıyla yönetilmelidir. Yargı kararlarını tanımayan AKP halkın iradesini de gasp etmektedir.

Daha bir ay önce binlerce hektar ormanımız yangınlarda yok oldu. Ormanlar tahribatları nedeniyle, kentlerimiz sel suları altında kaldı. Gözünü rant hırsı bürüyen AKP iktidarı, hızla ormanlarımızı, doğal alanlarımızı yok ediyor. Doğanın sonunu getiren AKP aslında kendi sonunu da getiriyor.

Kentin ortasındaki doğal sit alanını katleden AKP millet bahçesi gibi yapay ve beton projeler ile iklim kriziyle mücadele edeceğiz diyor.  AKP’nin çevre politikası, “Betonu sev, doları öp” politikasıdır.

Doğal yeşil alanlar kentin ve kenttekilerin nefes alanlarıdır. Validebağ saldırısı İstanbul ve İstanbulluların nefesini kesmektir.

Üsküdar Belediyesini ve aynı zamanda bir “hukukçu” olan Sn. Üsküdar Belediye Başkanını “halka ve yargı kararlarına rağmen” sürdürülen bu yanlıştan dönmeye çağırıyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol