banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BBP Merkez İlçe Teşkilatı Topluca İstifa Etti
 İstifa kararını parti binasında basın toplantısıyla duyuran BBP Kahramanmaraş İl başkanı Bilal Odunkıran, parti içinde devam eden iç çekişmeler nedeniyle istifa kararı aldıklarını ifade ederek, "Bu zamana kadar merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP davası ile birlikte hareket ettik. Bundan sonraki süreçte de biz sadece merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davası ile ilgileneceğiz." dedi.

Parti içindeki iç çekişme nedeniyle yıprandıklarını ve bu gidişe 'dur' demek için istifa kararını aldıklarını ifade eden Bilal Odunkıran, "BBP için bu zamana kadar çok önemli olayların altına imza attık. Merhum liderimizin ölümünün ardından, görevimizi kaldığı yerden devam ettirdik. BBP'nin ve merhum liderimizin davalarının peşinde adım adım yürüdük. Bundan sonraki süreçte hiçbir şekilde parti davasının peşinden gitmeyeceğiz. Tek davamız, merhum liderimizin bize öğretmiş olduğu yolda ilerlemektir." dedi.

BBP Merkez İlçe Başkanı Hayrettin Arslanhan ise 'Herhangi bir partiye geçiş olacak mı?' sorusu üzerine şu cevabı verdi: "Yanlışın ve haksızlığın karşısında olmaya elimizden geldiğince özen gösterdik. Ama artık bizim damarımıza basıldı ve istifa ettik. Bundan sonraki süreçte ise ne olacağını kimse bilemez. Başka bir partiye de katılabiliriz, kendi içimizde dernekte kurabiliriz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol