banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK'TEN ENFLASYON AÇIKLAMASI

Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, sosyal medya hesabından ekonomi ve enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu, Türkiye'de tarihin en yüksek enflasyonlarından birisinin yaşandığını vurgulayarak, "Enflasyon aldı başını gitti. Fiyatlara yetişmek imkansız. Fiyatlar her gün değişiyor, artıyor. Paramızın değeri kalmadı. Halkımızın alım gücü yerlerde. Çok ciddi bir enflasyon sorunumuz var." dedi.

"RAKAMLARLA OYNAYARAK ENFLASYON DÜŞMEZ"

İktidarın halkı çok zor durumda bıraktığını dile getiren Çevik, "TÜİK başkanlarını değiştirip, rakamlarla oynayarak enflasyonu düşüreceğini zanneden bir iktidar ile karşı karşıyayız. Sanki halkımız markete, pazara gittiği zaman fiyatlar görmüyor. Enflasyonu hissetmiyor." diye konuştu.

Başkan Çevik, bazı kişilerde yanlış bir algı oluştuğunu da aktararak, "Bakın enflasyonun düşmesini fiyatların düşmesi zannedenler var. Öyle değil. Enflasyon düştüğünde fiyatlar düşmez, sadece fiyatların artış hızı yavaşlar. Mayıs ayında enflasyon %45’e düştüğünde bile bugün 100 TL’ye aldığımız ürünleri altı ay sonra 120 TL’ye alacağız." şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol