banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Ekrem Karaoğlan ve yönetim kurulu üyelerinin samimi bir ortamda karşıladığı Deva Partisi İl Teşkilatı ve Federasyon üyeleri şehrimizin spor sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

SU SPORLARI’NDA ŞEHRİMİZDE BÜYÜK POTANSİYEL VAR

Kahramanmaraş’ın amatör spor kulüplerinin mevcut ağırlığının ‘Futbol’ branşında olduğu konuşulan görüşmede özellikle ‘su sporları’ alanında şehrimizde büyük bir potansiyelin olduğu vurgulandı.

 Yerel yönetimlerin, amatör spor kulüplerine desteğinin mutlaka olması gerektiğini belirten, Deva Partisi İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan KARATUTLU, gelecek seçimlerde yerel yönetimleri devraldıklarında, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başta olmak üzere sporla ilgili tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile sıkı iletişim içerisinde olacaklarını belirtti.

Ziyarete Deva Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatından; Sağlık politikaları Başkanı Uzm. Dr. Ejder Seçkiner, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Volkan Dalyan, Digital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları başkanı Barış Bayram Öcal ve Gençlik Politikaları Başkanı Turgut Sezal katıldı.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminden ise  Başkan Vekili Adnan Alagöz, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Akbaba, Mali sekreter Ali Aydın, Eğitim Sekreteri Adem Karaköse hazır bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol