banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

AK PARTİYE ŞENAY ERAY  DA KATILDI
 Pazar günü Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen Ak Parti İl Danışma Mecilisi Toplantısında düzenlenen ödül töreninde, Eray Şenay’a rozetini, eski dostu ve yol arkadaşı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu taktı.

Şenay, geçiş töreninin ardından, gazetemize yaptığı özel açıklamada “Neden AK Parti” sorumuza şu şekilde yanıt verdi:

“Biz buradayız, çünkü;  demokrasinin hafızası olduğuna inandığımız Demokrat Partinin, Adalet Partisinin ve Doğru Yol Partisinin burada olduğuna inandığımız için buradayız.

Demokrasi şehidimiz Başvekilimiz Adnan Menderes’in Hasan Polatkan’ın ve Fatin Rüştü Zorlu’nun ruhlarının burada olduğuna inandığımız  için buradayız.

Harp okuluna her giren subay adayının subay olması gerektiğine, cumhurbaşkanı adayı olmamasına inandığımız için ve bu inancın mucadelesinin bu çatı altında verildiğini gördüğümüz için buradayız.

Biz buradayız çünkü;  Kahramanmaraş topraklarının ve Anadolu coğrafyasının yetiştirdiği en büyük düşünür yazar ve şairlerden üstad Necip Fazıl Kısakürek’ in dediği gibi ‘o kafa‘ ile mücadele için buradayız .

Biz buradayız çünkü;   istanbulda beş yıldızlı otellerin birasiyer barlarında doğudaki kürt kardeşimizin problemini çözmenin mümkün  olmadığını ve bu çatı altında risk alınarak bu problemin çözülmeye çalışıldığını gördüğümüz için buradayız .

Biz buradayız çünkü; inanıyoruz ki  282,  1’den büyüktür .”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol