banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SULAR AKADEMİ HASTANESİ’NDE HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLANDI

Sular Sağlık Grubu Genel Koordinatörü ve Sular Akademi Hastanesi Başhekimi Binnur Özkar Hastane Başhemşiresi Günay Yanar’a tüm hemşireler adına teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Ayrıca üst düzey yönetim tarafından da ‘kanatsız melekler’ olarak bilinen tüm hemşirelere, çiçek takdiminde bulundular.

"HEMŞİRELİK MESLEĞİ ÇOK ULVİ BİR MESLEK”

Hemşireler günü etkinliğinde Sular Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Sular, hemşireler gününde hemşireleri yalnız bırakmadıklarını belirterek, "Hemşirelik mesleği çok ulvi bir meslek. Hastalara sadece ilaç vermek, tansiyon ölçmek değil hastaların acılarını dindirmeye çalışmak, hastalara şefkatle dokunmak bu yüzden hemşire arkadaşlarımız bizim için çok değerli. Onların gününü kutluyoruz, başarılar diliyoruz" dedi. Ayrıca Kurtuluş Sular, Sular Sağlık Grubu Emektar’ı Hemşire Nazife Yücelir’e çiçek taktiminde bulundu.

“KANATSIZ MELEKLERİMİZ”

Sular Sağlık Grubu Genel Koordinatörü ve Sular Akademi Hastanesi Başhekimi Binnur Özkar, Hemşireler Günü sebebi ile yaptığı açıklamada, ‘’Herkes İçin Sağlık” Prensibi ile Halka Hizmeti Görev Edinmiş Değerli Hemşirelerimiz, İnsanların mutluluğu için görevini ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu “Kanatsız Meleklerimiz”… Pandemi döneminde sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Gününü” kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.’’ dedi.

Hastanede çalışan hemşireler ise gerek yönetim kuruluna ve idarecilere teşekkür ederek halkımız için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol