Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

 Halen Beslenme ve Diyet Uzmanı Gülen Mavi’nin görev yaptığı Beslenme ve Diyetetik Bölümünde, Gökçe Başkülekçi de göreve başladı.

 

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gökçe Başkülekçi, 1993 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep Kolej Vakfı’nda tamamladı. 2010-2015 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu İngilizce Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden onur belgesiyle mezun oldu.

 

Başkülekçi, Başkent Üniversitesi Hastanesi Diyaliz Merkezi, Onkoloji, Endokrinoloji Bariatrik Cerrahi ve Organ Nakli Merkezi’nde staj yaptı. İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde pediatrik beslenme stajı yapan Başkülekçi, İstanbul Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi Obezite Polikliniği’nde görev aldı.

 

İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi ve Gaziantep Şahinbey Eğitim Araştırma Hastanesi’nde stajyer diyetisyen olarak görev yaptı.

 

Acıbadem Üniversitesi’nde Sporcu Diyetisyenliği Kursu ve Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozuklukları Diyetisyenliği Kursu, Başkent Üniversitesi’nde ise Onkoloji Diyetisyenliği Kursu ve Fiziksel Aktivite, Beslenme ve Sağlık Kongresi’ne katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol