Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİ ZİYARET
 Güvenç, burada hem Diş Hekimlerinin Gününü Kutladı, hem de vatandaşlarla sohbet etti. Ağız ve Diş Sağlığının yaşam kalitesini belirleyici bir unsur olduğunu belirten Güvenç, ”çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle gelişecek olan bu alışkanlığın, yeni nesillere kazandırılabilmesi, toplumsal bilincin gelişmesi, yerleşmesi ve Ağız ve Diş Sağlığı standardının yükseltilmesi için biz Diş Hekimlerine önemli görevler düşmektedir. Ağız Diş Sağlığı Haftası vesilesiyle, toplumumuzda ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında özveri ile çalışan, tüm Diş Hekimi meslektaşlarımın, Diş Hekimleri gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.


Milletvekili Güvenç, beraberinde Başhekim Şule Zülkadiroğlu,Ak Parti İlçe başkanı Necati Okay, il başkan yardımcısı Akif kahveci ve yöneticilerle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde bulunan Diş Hekimlerini çalışma odalarında tek tek ziyaret ederek sohbet etti. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol