banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞAHİN BALCIOĞLU KMTSO’YA ADAY OLDU
 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle ilgili basın toplantısı düzenlediğini ifade eden işadamı Şahin Balcıoğlu, oda başkanlığının gönül işi olduğunu ve ücret karşılığında yapılmadığını ifade etti.

Balcıoğlu, başkan olması durumunda birlik ve beraberlik içerisinde yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Kahramanmaraş aşığı olduğunu ve söz konusu Kahramanmaraş olduğu zaman her şeyi bırakıp koşarak gideceğini ifade eden Balcıoğlu şu şekilde konuştu: “Eğer odanın gidişatı doğru, normal ve düzgün diyorsanız aslında bu sohbeti etmememiz lazım. Ama benim dolaştığım bir sürü yerde burada aksaklıklar olduğunu, bazı problemler yaşandığını anlattı arkadaşlarım. Ben biraz da aday olmadım, aday olmaya zorlandım. Vebal yükledi arkadaşlarım, bildiğin şeyi yapmayarak Maraş’a yanlış yapıyorsun diye.

Dün Mahir Abinin de söylediği gibi, birlikte katılarak güçlü olma zamanı diyor. Gün birlikte katılarak güçlü olma zamanı. Biz bir yerlere katılıyor muyuz, katılmıyor muyuz, bir yerlerini içinde var mıyız, bir yerlerini içinde yok muyuz bunu çok irdelememiz, tahlil etmemiz ve fotoğrafın tümüne net görmek zorundayız. Eğer bunu göremezsek yanlışlar yapmak üzere bir sürü şeye hazır olmamız lazım.”

Meclise daha çok üyenin katılmasını hedeflediğini kaydeden Balcıoğlu şu şekilde konuştu: “KMTSO’da seçimler olacak lütfen buna çok dikkat edin. Seçimlerde 2 kişi meclis üyesi olacak.  Bir meslek komitesi 100, 120, 180 kişi ve 2 kişi meclise girecek. Bunun anlamı şu değil, bu grupta 2 tane iyi adam var, gerisi iyi değil. Yasa bu 2 kişiyi alacaksınız. Bizim daha önce yaptığımız şeyi bu yeni dönemde yapmak isteriz. Yani 2 tane meclis üyesi değil, her meclis üyesi yanında mutlaka 1 kişiyi de daha alıp mecliste bunların hepsinin konuşulduğu bir meclis olmasını isterim. Eğer bunu yaparsak, paylaşabilirsek, eskilerin deyimiyle istişare edebiliyorsak bizim başarılı olmamız için hiçbir sebep yok.”

KMTSO’nun Bursa gezisiyle ilgili konuşan Balcıoğlu şunları ifade etti: “Ben gidemedim, başka bir programım vardı, kaldım, giden arkadaşlar biliyor. Gitmeyen arkadaşlarımız da mutlaka duymuştur. Son dönemde Ticaret Sanayi Odamız Meclis üyelerini görgü ve bilgilerini artırmak üzere gezmeye götürüyor ve Bursa’ya gidiliyor. Yorum yapmıyorum, size bırakıyorum, neler oldu siz biliyorsunuz, ben bilmiyorum. Ben de sizlerden öğrendim. Ama lütfen eski Meclis üyesi arkadaşlarımızdan sorun, biz değil Türkiye’de, yurt dışında gittiğimiz toplantılarda bile devlet erkanının karşıladığı heybetli bir oda idik. Hiç kimsenin karşılamadığı bir oda ne zaman olduk bilemiyorum.”

Balcıoğlu konuşmanın ardından soruları cevapladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol