Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR'DEN AKDENİZ GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET!

Bir süre cemiyet üyeleriyle sohbet eden Ahmet Özdemir, gazetecilere ziyareti değerlendirdi.

Özdemir,  “Bu hafta TBMM’si tatil o yüzden Kahramanmaraş’tayız. Önümüzde ki hafta Kahraman Şehrimizin kurtuluşunun 102. Yıl dönümü dolayısı ile birçok etkinlikte bulunuyoruz. Bugün Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne Başkan Seçilen Serkan Ercüment Kuzu ve Yönetim Kurulunu Ankara’da ki yoğun tempomuz dolayısıyla biraz gecikmeli olsa da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrin sorunları ve yatırımları ile ilgili basın mensuplarımız ve sivil toplum kuruluşları ile istişarede bulunuyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın sorunları, dilekleri ve istekleri hakkında fikir alışverişi yapıyoruz.  Serkan Ercüment Kuzu Başkanımıza ve Yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz, misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Ak Parti İl Başkan yardımcısı Halit Orhan,  KMAGC Yönetim Kurulu üyeleri Osman Tuğrul Tuğ, Ali Keklik, Murat Baltacı ve Marpol Tv Yayın Yönetmeni Zekeriya Okutucu ve Maraş Pusula Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Salman katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol