Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KMAGC ÜYELERİ BAŞKAN GÖRGEL İLE BİR ARADA

Parti il binası toplantı salonunda düzenlenen programda şehrin gündemindeki sorunlar ele alındı.

“VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti olarak her zaman istişarelere önem verdiklerini kaydeden İl Başkanı Fırat Görgel, programla ilgili şu ifadelere yer verdi: “Göreve geldiğimiz günden bu güne yoğun mesai harcıyoruz. Vatandaşlarımıza daha fazla nasıl faydalı olabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Tabi ki yetişemediğimiz noktalar ister istemez olacaktır. Bu noktada size siz değerli basın mensuplarına iş düşüyor. O açıdan koordineli çalışmanın faydalı olacağına inanıyoruz.  Toplumun her kesimiyle iyi bir iletişim kurulabilinirse çözülmeyecek sorunların olmayacağına inanıyoruz. Yapmış olduğumuz davetimize karşılık verip bu programa geldiğiniz için ben ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum.”

“GÖRGEL, FARKI HİSSEDİLİYOR”

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Baykut ise, böyle bir programı organize ettiği için üyeleri adına Başkan Görgel’e teşekkür ederek, “Sayın başkanımızı AK Parti gençlik kolları başkanı olduğu günden beri yakından takip ediyoruz. Gayretli ve samimi çalışmasıyla herkesin takdirini kazanıyor. Bugün ki geldiği noktayı ise parti tabanından gelen bir kişi hak ettiğini düşünüyoruz. AK Parti’de ne görevde olursa olsun hep kendisiyle iyi bir diyalog içerisinde olduk. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Programın sonunda ise günün anısına parti il binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol