Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

AKSU TV, DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜNÜ “İNTERAKTİF UYGULAMA” İLE TAÇLANDIRIYOR

Aksu Tv olarak her zaman yenilikleri ve çağın gerekli dinamiklerini takip ederek bizlere yüklenen sorumluluğu en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda gerek izleyicilerimizin gerekse takipçilerimizin takdirleri bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu göstermektedir. İki yıl önce başlattığımız dijital dönüşüm sürecini bugün gururla “interaktif uygulamamız” yani dijital ekran ile taçlandırdığımızı belirtmenin heyecanını yaşıyoruz. Toplumun ihtiyaçlarına, hızla gelişen bilgi ve iletişim teknolojilerin sunduğu imkânlar doğrultusunda hizmet verimini arttırmak ve gerek izleyicilerimizin gerekse de takipçilerimizin beklentilerine cevap vermek adına başladığımız süreci izleyenlerimiz ve takipçilerimizin beğenisine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Artık tüm sosyal medya hesaplarımız “Aksu TV Dijital” uygulamasında tek çatı altında olacak.

Mobil uygulamamıza giren bir kişi ister kanalımızı canlı olarak izleyecek isterse de sosyal medya hesaplarımıza anında erişim sağlayabilecektir. Yıllardır üzerinde çalıştığımız dijital dönüşüm ile takipçilerimiz bizlere daha hızlı şekilde ulaşabilecek. Dijital dönüşümde temel amaç hedef kitlesine daha hızlı ulaşarak bu anlamdaki sürdürülebilirliği sağlamaktır. Biz Aksu TV olarak dijital dönüşümü hızlandırmak ve yönetebilmek için ciddi altyapı çalışmaları ve organizasyonlar gerçekleştirdik. Artık gerçekleştirdiğimiz dijital dönüşüm sayesinde birçok unsuru tek bir çatı altına taşımış olduk. Zira biz biliyoruz ki dijital dönüşüm geçmiş, bugün ve geleceği aynı anda düşünmeyi gerektirmektedir. Bu dönüşümü başarmanın verdiği mutluluğu bizimle yaşayan ve desteklerini esirgemeyen izleyenlerimize, takipçilerimize ve ekibime çok teşekkür ederim.

Aksu TV, yerelden başlayan yayın hayatını ulusala taşıyarak ve dijital dönüşümünü de “interaktif uygulama” ile taçlandırarak artık yeni bir döneme girmiş bulunmakta. Bu yeni dönemde de birçok yenilik ile karşımıza çıkacağına eminiz!

Tebrikler Aksu TV!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol