Öne Çıkanlar İLGİNÇ İDDİA BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MEHMET AKPINAR’IN ‘GECENİN KALBİ’ KİTABI YAKINDA PİYASADA

Yazarımız, 32 yıllık yazılarını bir kitapta topladı, adını da GECENİN KALBİ koydu. Gecenin Kalbi yazarın ilk kitabı olarak bugün arın kitapçılarda satışa sunulacak.

“32 senelik yazıları derledim. Geride bir eser bırakayım istedim. Yoksa yazılar unutulup gidecek. Hatıralar, yazılar kalıcı olsun istedim. Tabi ki heyecanlıyım ve kitabın bir an önce baskıdan çıkıp elimize ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.” diyen yazar Mehmet Akpınar, “Gecenin Kalbi, gecenin karanlığında, yüreğin aydınlığıyla yol almak, hepimizin özlem duyduğu kutlu bir yolculuktur. Gecenin sessizliğinde Allah’ı anmak, kendin için ve tüm kainat için dua edebilmektir! Okurlarımla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum!” dedi.

Yerel basında çıkan yazılarını bir kitapta toplayan yazar Akpınar son olarak, “Gecenin kalbine doğru yürüyüşe çıktığım zamanlarda, derine dalıyorum ve sonunda elime kalemi alıyorum!” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol