banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MARAŞLI YAPIMCI, DİYARBAKIR ANNELERİNİ ANLATACAK

Bir buçuk yıldır süren direnişleriyle Türkiye gündemine damgasını vuran ve terör örgütü PKK'da büyük paniğe yol açan 'Diyarbakır Anneleri'nin hikâyesi, aralarında yabancı oyuncuların da bulunduğu güçlü bir kadroyla sinema filmi olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Gladyo ve Kurtlar Vadisi Terör gibi sinema filmlerini ve son olarak Âkif adlı filmi çeken ünlü yönetmen Sadullah Şentürk ise yönetmen kadrosunda yer alacak.

YABANCI UYRUKLU ANNE, TÜRK BABANIN HİKAYESİ

Lider Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği film için Sadullah Şentürk'le sözleşme imzalanarak ilk adımın atılması sonrasında senaryonun yazımına da başlandığı öğrenildi. Aksiyon/drama türü olacak filmde çocuğunu terör örgütü PKK'nın elinden kurtarmak isteyen yabancı uyruklu bir anne ile bir Türk babanın hikâyesi, insani yönüyle işlenecek.

Evladını terör örgütüne kaptırmış annelerin öyküsünün Türkiye'nin yanı sıra yabancı kamuoyunca da tüm yönleriyle bilinmesi için projenin, uluslararası ve büyük çaplı olarak planlandığı belirtildi. Bu amaçla aralarında ünlü Hollywood oyuncularının da bulunduğu yabancı oyuncularla menajerleri üzerinden temasa geçildiği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol