Her günümüz yoğun geçiyor. Havaların ısınmasıyla beraberinde dondurma sezonunun açılacak olması hesabıyla de satış noktalarımızı, bayilerimizi ve şehrimize değer katan hemşehrilerimizi ziyaretlerle geçen yorucu günler aslında bize daha da güç veriyor, bu kadim şehre olan heyecanımızı artırıyor.

Bunu yapakken de müşterimiz olan firmaları, markaları da ziyaret etmeyi unutmuyor, onlarla olan işbirliklerimizi sürekli kılmak adına adımlar atıyoruz.

Memleketimize geldiğimizde de, fırsat buldukça önemli konukları ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tabi siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini de ürün kalitesi kadar kayda alıyor, önemsiyoruz.

Çünkü siz bizim velinimetimizsiniz!

*

Hafta içinde, Kültür ve Turizm Bakanımız sayın Mehmet Nuri Ersoy’un kıymetli eşi Pervin Ersoy’u, beraberindeki oyuncu Eylül Öztürk Özkan’ı, Barış Kenan Özkan ve misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Bakan sayın Ersoy’un zarif eşi Pervin Ersoy hanımefendiye tarihi Kocabaş konağında yöresel lezzetleri ikram ettik. Hayran kaldılar. ‘Yok böyle bir lezzet’ dediler.

Hele dondurma keserken, yerken hayranlığı bir k at daha artmıştı. İlk kez geldiği Kahramanmaraş’ı beğendiğini söyleyen bayan Ersoy, bize teşekkür ederken de samimiyeti gözlerinden okunuyordu.

*

Ertesi günü, yine önemli bir konuğu daha ağırladık. Bu kez mekan Kervanhan idi.

Emniyet Genel Müdürümüz sayın Mehmet Aktaş

Tabi şehrimizin değerli bürokratı, huzurumuzun sigortası il emniyet müdürümüz sayın Salim Cebeloğlu da bizi yalnız bırakmamıştı.

Sayın Genel Müdür de şehrimize ilk kez gelmişti. Çok beğendiler. Hele hele Kervanhan’a hayran kaldıklarını ifade ederken, dondurma keserken, lezzetlerimizi tadarken teşekkürü ihmal etmediler.

Çengel dondurma şovumuzu gerçekleştirdik, onlara ev sahipliği yapmaktan onur duyduk.

*

Biz Kahramanmaraşlı olarak şehrini tanıtımı için çok hassas davranıyoruz. Devletimizle, milletimizle her zaman barışık yaşamış, vatan sevgisiyle öne çıkmış bir şehrin evladı olarak bizim doğamda, geleneğimizde misafirperverlik var. Misafirler başımızın tacıdır.

Kapımız ve gönlümüz herkese açık. Zamanı olan, müsait olan herkesi bekliyoruz. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol