Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ZONGULDAK TEŞİKİLATINDAN DEDEOĞLU’NA ZİYARET
 MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak şehrinin neredeyse tek iş kolunun kömür sektörü olduğunu belirterek, bu sektöre önem verilmesi gerektiğini vurguladı. Maden sektörünün hem özel sektör de hem de devlet kurumlarında bitirilmeye çalışıldığına da işaret eden MHP Zonguldak İl Başkanı Ayan, konunun çözümüne yönelik sekiz ana başlık altında bir rapor hazırladıklarını söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek, maden kazaları nedeniyle, Zonguldak’ta sık sık büyük acılan yaşandığına değindi. Kahramanmaraş’la Zonguldak’ın madencilik konusunda aynı kaderi paylaştığını ifade ederek, maden şehitlerinden söz etti.

Madencilerin yaşadıkları sorunları ve madenlerimizin önemini sık sık TBMM kürsüsünden gündeme taşıdığını da kaydeden Dedeoğlu, petrol ve doğalgaz varlıkları için 50-60 yıl ömür biçen uzmanların, kömür için 200 ömür biçtiklerini vurguladı.

Dedeoğlu, bu nedenle madenlerimizin değerini ve önemini bilerek hareket edilmesi gerektiğini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol