banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ BORAHAN GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

ZİRAATÇILAR ÇOK SIKINTILI
 Oda’nın girişinde,  Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Topçuoğlu tarafından karşılanan AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Oda’nın toplantı salonunda çiftçilerin sıkıntılarını dinlediler.

Toplantı salonunda misafirlerine hoş geldiniz diyen Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Topçuoğlu, bu toplantının çiftçi lehine hayırlı olması dileğini yenilerken, tarımın sıkıntılı biri sektör olduğunu söyledi.


Topçuoğlu yaptığı konuşmada; “Evet, bizim sektör sıkıntılı bir dönem geçirdi. Bizim en büyük girdilerimizden olan elektrik, mazot ve gübre fiyatları sürekli artarken, elde ettiğimiz ürünleri geçen yılın fiyatlarının çok altında satmak zorunda kalınca, çiftçi büyük darbe yedi” dedi.


Milletvekilleri adına söz alan AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal ise, altı ay önce yine odayı ziyaret ettiklerini, çiftçilerin dertlerini dinlediklerini belirterek,”Bugün tekrar sizlerleyiz. Aradan altı ay geçti, bu zaman zarfında bizlerle p aylaşmak istediğiniz meseleler vardır diye düşündük, geldik. Geldiğimizde, odaları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek dinliyoruz. Çünkü biz devletin değil, haklın, sizlerin vekiliyiz. Bizi bunun için seçtiniz. Bu ziyaretlerimizden sonra, hem ilin, hem de Türkiye ölçeğindeki sorunların çözümüne çare arayışı içine giriyoruz. Zaten başkan da bize çiftçilerin sorunlarını içeren biri rapor hazırladığını, bize takdim edeceğini söyledi” diye konuştu.


KIRSAL KALKINMA NE İÇİN VAR?

Bu soruyu soran bir çiftçi oldu. Söz isteyen bir vatandaş, hem Kırsal kalkınma müdürlüğündeki şikâyetlerini dile getirdi, hem de tarım ili müdürlüğünde kendisine layık görülen davranışı vekillerle paylaşırken, dertli vatandaş; “Kırsal Kalkınma Müdürlüğüne gittik, bize bin dereden su getiriyorlar. Soruyorum, o bina ve orada çalışanlar ne iş yaparlar, o bina ne için var? Sonra Tarım il müdürlüğüne gidiyoruz aynı dert. Bize, yani çiftçilere tepeden bakıyorlar, gittiğimde, oradaki memur bana, ‘senin kılavuzun karga’ diyor,  bizi hor  görüyorlar.” deyince,  araya giren Mahir Ünal,  o memurun ismini kendisine vermesini istedi.

 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol