banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

YETER, MİLLETİN KADERİ İLE OYNAMAYIN!
 Bunlardan biri de, senelerin esnafı, AK Parti’nin kuruluşunda büyük emekleri olan Muzaffer Taşçı, nam-ı diğer İşbilir Muzaffer de ilk adaylığını açıklayan isim oldu.



Taşçı
yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Elbette eski yapıların ve riskli bölgelerin kentsel dönüşüm kapsamında revize edilmesinde fayda vardır. Ancak memleketin en merkezi ve hayati iş alanlarını ortadan kaldırıp alan yapmanın da hiçbir anlamı olmayacaktır.

Memleketimizin en merkezi yerinde iş yeri ve iş merkezi adına hiçbir şey bırakmadınız. Memleketimizin en paha biçilmez orta halini yıktınız da ne oldu? 14 senedir bir çivi bile çakmadınız! Bugün o yıktığınız orta halin memleketimize ve belediyeye getirisi neydi, biliyor musunuz?

Orada içli dışlı 180 adet işyeri vardı. Memleketimize ve Maraş belediyesine maliyeti tam 35 milyon (35 trilyon) Bunda tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı vardır. Orada ve çevresinde yüzlerce esnaf ve aile mahvı perişan oldu. Bunun hesabını elbette halkımız soracaktır.

Bu mağdurlardan biri de benim.

Eski hali yıktınız, güzel, yol genişledi, ancak hiç mi projeniz yoktu da, o hal’in altına bir otopark, yanına çok geniş ve modern bir umumi WC düşünemez miydiniz? Bizim memleketimizde meydandan çok işyeri iş merkezlerine ihtiyaç vardır. 14 yıldan beri yani yıktığınız yerle beraber takribi 400 işyeri ortadan kalkmış oldu, merkezi yerden. Peki, bu işyerlerinin yerine nereye işyeri yapmayı düşünüyorsunuz? Aksi taktirde, geriye kalan merkezdeki işyerlerinin kiralarına ve mülkiyetlerine paha biçilmez ve güç yetmeyecek şekle gelecektir. Bu da memleketimizde tekelleşmeyi ve işyeri mafyalığını ortaya çıkaracaktır” dedi.

KILAVUZUNUZU DEĞİŞTİRİN!

Gelin bu yanlışlardan vazgeçelim, güzelim memleketimiz için el ele verelim.

Başbakan sayın R.Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri sayın Kılıçdaroğlu’na dediği gibi, kılavuzunuzu değiştirin! Cümlesinden yola çıkan Taşçı, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi;

“Gerekirse, büyük illere gidin, proje üretin, gerekirse, yurt dışından Avrupa veya Amerika’dan proje bazında çalışmalar yapalım. Bu güzelim memleketimize bu güne kadar yapılmayan tüm güzellikleri memleketimize getirelim.

Bu memlekete parktan çok güzel plazalar, güzel iş merkezleri hayalimizdir.

Elbette parkların da ve alanların da önemi vardır. Önceliğimiz modern ve donanımlı işyerleri.

Ak partinin belediyelere verdiği desteği yerinde kullanın, yerinde değerlendirelim, Büyükşehir olmanın sevincini hep birlikte yaşayalım.

Memleketimizde bugüne kadar güzel işler de yapılmadı değil, onları ve olanları da alkışlıyor, takdir ediyoruz.

Ancak eleştirileri, sunulan projeleri de kimse göz ardı etmesin” diye konuştu.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol