banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

“YEŞİL ALANI 1,5 M’DEN 6,5 M’YE ÇIKARDIK”
 Haydarbey Mahallesi 16. Sokakta yapımı tamamlanan ve yaklaşık 5 bin metrekare üzerine kurulan parkın açılışına; Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Mustafa Uzunlar, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Altuntel ve mahalle muhtarları, mahalle sakinleri, basın mensupları katıldı.



Açılışta bir konuşma yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Geçtiğimiz günlerde Kavlaklı’da, ondan sonra da Doğukent’te birer park açılışı daha yapmıştık. Parklarımızın sayısı o kadar çoğaldı ki sayılarını bilemez olduk. Biz göreve geldiğimiz zaman ilimizde kişi başına düşen yeşil alan 1.5-2 metrekare idi. Şimdi ise 6.5-7 metrekareye çıkardık. Her mahallemize bir park ve yeşil alan kazandırıyoruz. Burası boş bir arazi idi. Arkadaşlarımız buraya sıra dışı ama güzel bir çalışma ile park yaptılar. Zemin döşemelerinden tutun da çimlendirmeye kadar özveri ile yapıldı. Burada emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu parkımızın ismini ben koydum. Akasya parkı olsun dedim. Burası Akasya ağaçları ile daha da güzelleştirilecek” diye konuştu.


Başkan Poyraz’ın konuşmasının ardından mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a çiçek takdim edilerek mahalleye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılanlar topluca Akasya Parkı gezdiler.

Bu arada Kahramanmaraş Belediye Bandosu’nun açılış öncesi sürekli Akasyalar Açarkan isimli şarkıyı çalması mahalle sakinlerince alkışlarla karşılandı.

Açılış sonrası çocuklar her zaman olduğu gibi Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın çevresini kuşattılar. Başkan Poyraz’a sevgi gösterisinde bulunan çocuklar ayrıca topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol