banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YENİ VERGİ DAİRESİ BAŞKANI SAĞLAM ÇIKTI
 Bugünkü (18 Aralık 2012) tarihli resmi gazetenin 2012/846 sayılı kararı ile Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Cuma Sağlam’ın önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniyor.

CUMA SAĞLAM VE ÖZGEÇMİŞİ:

1954 yılında Adana’nın Tufanbeyli İlçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini doğduğu ilçede, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1980 yılında İstanbul İ.T.İ.A. Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Maliye Bakanlığında 1982 yılında İzmir Vergi Denetmeni olarak başladığı görevini, Malatya, Sivas ve Tunceli’de sürdürdü. 1997 yılında idari göreve atanan Cuma SAĞLAM Sivas ve Sakarya’da Gelir Müdürlüğü, Kayseri’de Erciyes Vergi Dairesi, Ankara’da Sincan ve Çankaya Vergi Dairesi Müdürlükleri görevinde bulundu. Gelir İdaresinin yeniden yapılanmasından sonra Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü yapan Cuma SAĞLAM 15.12.2006 tarihinde Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığı görevine başlamıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol