Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

YAPILAN HER KONGRENİN BİR ANLAMI VAR

 İl Başkanı Ahmet Güngör, konuşmasına başlamadan önce Yüksekova Dağlıca karakoluna yapılan baskın neticesi hayatını kaybeden 16 askerimizden sonra, Iğdır ve diğer ilerde hayatını kaybeden polislerimiz için Allah'tan rahmet diledi, lanet olası terör örgütü PKK'ya lanetler yağdırdı.



Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun ifadesiyle, AK Parti için; '...konjonktürel şartlarda çıkmış konjonktürel bir hareket değildir. Selçuklu, Osmanlı, Türkiye Cumhuriyeti  Devleti nasıl süreklilik çizgisi gösteriyorsa, biz tarihin içinde yürüyen tarihin özneleriyiz' cümlesi ardından, AK Partinin tarihinin her gününün bir anlamı olduğunu, girilen her yerel ve genel seçimin bir anlamı bulunduğunu belirterek, "Yapılan her kongrenin bir anlamı vardır' dedi.



AK Partinin girdiği tüm seçimlerde olduğu gibi, 7 Haziran'da da Türkiye'nin 13 yılık kazanımlarını koruyup, büyük hedeflerine ulaşmayı mili iradeden onay alarak gerçekleştirmek için yola çıktığını kaydeden Başkan Güngör, "Cumhuriyetimizin 10. yılında bölgesinin ve dünyanın saygınlığını tam manasıyla elde edip, insanımızın ve medeniyetimizin tüm unsurlarıyla yükselmesini hedefliyordu. Her seçimde olduğu gibi, bu seçimlerde de mili iradenin kararını tereddütsüz kabul eden AK Parti, gereğini süreç içerisinde yerine getirmiştir" diye konuştu.



ÜLKEMİZİ HÜKÜMETSİZ BIRAKMAMAK ADINA YİNE YAPICI BİR SİYASET ANLAYIŞI ORTAYA KOYMUŞTUR.

Bu cümleden hareketle konuşmasını sürdüren, ancak zaman zaman durgunlaşıp, duygusallığını zirveye taşıyan Güngör, sözlerine şu cümlelerle devam eti: "Türkiye'nin siyasi irade ve hükümet iradesi boşluğuna düşeceğini hesap edenler, ekonomik, siyasi istikrarsızlıkla birlikte, mili birlik ve kardeşlik sürecini de terörle sabote ederek, milletimizi kazanımları ve hedeflerinden uzaklaştırmaya teşebbüs etiler. AK Parti. ülkemizi ve insanımızı, birikimi, tecrübesi ve ortak aklıyla birlikte kurulan bu oyunlardan uzaklaştırmayı başarmıştır. Milleten aldığı iradeyi hergün hakkıyla kullanıp, yerine getirmiştir. Geçen 3 aylık süre ve olaylar, ülkemizin 21. asrın başından itibaren diğer ülkelerden üstünlüğünün tek başına iktidar olduğu gerçeğini bir kez daha tüm açıklığı ile ortaya koymuştur. Bugün üzerinde ısrarla konuşulan siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın kaynağı, özgüvenle atığımız  tüm adımların kaynağı hep tek başına iktidar olmuştur" ifadesini kullandı.

HEDEF YİNE TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK!

Güngör, son olarak şunları söyledi; "Hedefimiz, anayasamızın hükümleri çerçevesinde gittiğimiz 1 Kasım seçimlerine ülkemize yeniden tek başına iktidar olma imkanı sunmaktır. Yeniden tek başına iktidar, milletimizin gelecek ümidini yeşertecek, hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır." dedi, Cumartesi günü yapılacak büyük kongreye herkesi davet eti, yapılacak olan büyük olağan genel kongrenin partilerine ve Türk toplumuna hayırlar getirmesi dilek ve temennisinde bulundu.

basın toplantısına katılanlar arasında ayrıca; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekillerinden; Av. Veysi Kaynak, Uğur Dilipak, Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, 1 Kasım seçimleri için aday adayı olan eski il başkanı Av. Metin Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, belediye meclisi üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol