Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

VE BİRLİK KAYYUM’A DEVREDİLDİ
 Birliğin 22 Temmuz 2012 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Vakkas Kuzu’nun yönetim kurulu üyeliğine seçilmesine dair yapılan itirazlara ait dilekçeler ve bakanlık temsilcileri raporunda belirtilen hususlar üzerine inceleme başlatıldığını belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, Birliğin kuruluş belgesinin 44/1. maddesinde belirtilen “İbra edilmeyen yönetim kurulu üyeleri tekrar hiçbir kurula seçilemezler” hükmü gereğince, 02.08.2012 tarih ve 475/7929 sayılı imzalı yazısında Kuzu’nun yönetim kurulu üyeliğinin düşürülmesi talebinde bulundu.




SON DAKİKA NOTU: Şaibelerden bir türlü kurtulamayan ikinci kez kayyuma devredilirken, 22 Temmuz’daki genel kurulda aday olan ve seçimi kıl payı kaçıran Nurettin Gürbak’ın  3. Asliye Hukuk Mahkemesine itirazı neticesi Vakkas Kuzu bir kere daha koltuğundan edildi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol