Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

VALİ KOCATEPE’NİN BASIN SEVGİSİ
 Madoevi’ndeki yemekli toplantıda konuşan Vali Kocatepe, “Gece gündüz demeden, doğru habercilik, ilkeli yayıncılık adına toplumsal bir görevi ifa eden gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum” dedi ve en büyük mülki amir olarak, bu kentin sağlıkta, eğitimde geldiği noktaya ilişkin kısa değerlendirmelerde bulundu.

Bu kentin büyümesinde, gelişmesinde payı olanlardan biri de, duayen gazeteci Mehmet Göçer tarafından hediye edilen Un Sandığı isimli kitabı kabul etti.


Arkasındandan, Kahramanmaraş özel idare genel sekreteri ve vali yardımcısı iken, tayini çıkan Servet Güngör’e de bir hediye takdim etti, “Servet beyle iki sene çalıştım, çok memnunum. Mutluyum,  duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim” diye konuştu.

Servet Güngör ise, çok güzel duygularla ayrıldığını kaydetti, 4,5 yıllık hizmet sürecinde kırdıkları, üzdükleri için de özür  diledi.


ABİD VANLI’NIN PLAKETLERİ

Konuşmaların ve yemeğin ardından Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, gazetecilik mesleğin mutfağında olan genç yetenekleri plaketlerle ödüllendirdi, bir ilke ve güzelliğe imza attı.

NOT:  Bu gece için özveriyle çalışan, basın men8supları ile kurdukları seviyeli ve sağlı4klı diyalog için, Valilik basın çalışanlarından Aslan Yüzgeç ve Mehmet İlbey’e teşekkür ediyoruz.












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol