Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ÜNAL AİLESİNİN ACI GÜNÜ

   Karahüyük mahallesinden olan ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Prof. Dr. Nedim Ünal, BOTAŞ’tan emekli Kerim Ünal’ın amcazadeleri Ali Rıza Ünal, 83 yaşında hayatını kaybetti. Ünal’ın cenazesi, Elbistan Ulu Camiinde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Gariplik Mezarlığı’na defnedildi.

 

   Ulu Camide kılınan cenaze namazına; AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Milletvekilleri Veysi Kaynak ve İlker Çitil, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve eski milletvekili Nevzat Pakdil, eski Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, AK Partili yöneticiler, Ünal ailesinin dost ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.           

 



  Cenazenin defninin ardından Orhangazi Mahallesi’ndeki taziye evine geçen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve aile fertleri, taziyeleri kabul ettiler. 

Kaynak: Elbistanın Sesi 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol