banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÜLKEYİ NATO İŞGAL ETTİ
  “Irak’la başlayıp, Libya’ya kadar uzanan bölgede kana susamış NATO şimdide kardeş Suriye halkına karşı saldırı amaçlı ülkemize patriotları yerleştirmiştir. Ayrıca NATO Sekreteri Rasmussen’in yaptığı açıklamaya göre patriotların masrafları Türkiye’ye ait olup füzelerin kumandası kendilerinde olacakmış. Bu demek oluyor ki NATO ülkemiz üzerinden Ortadoğu’ya egemen olmak istiyor. Bu topraklar NATO’nun değil, Türk topraklarıdır ve bu topraklarda işgalci NATO’yu, katil Amerika’yı istemiyoruz. Ülkemiz NATO tarafından işgal edilmiş durumda olup, ülkemizi bu işgalden kurtarmak için ne gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız.”



NATO TOPRAKLARIMIZI TERK EDENE KADAR!

Gürkan Demir, Muğla’da başlayıp İskenderun’da devam eden yabancı askerlerin başına çuval geçirme eylemlerini Kahramanmaraş’ta da sürdüreceklerini belirterek, “Şimdi dünyanın tek madalyalı şehri olan Kahramanmaraş’ımızda da işgalci NATO’nun askerleri bulunmaktadır. Mücadelemiz Türkiye’nin her yerinde devam edecek ve NATO askerlerinin başına da çuvalımızı geçireceğiz. Bu mücadelemiz NATO, topraklarımı terk edene kadar ve ülkemiz tam bağımsız bir duruma gelene kadar devam edecektir” diye konuştu.


Basın açıklamasında, Gazi Kışlası’nda Türk ve Alman askerler arasında yaşanan gerginliğe de değinen Demir, Türk askerlerinin gerekli dersi verdiğini öne sürdü. Demir, açıklamasını şöyle tamamladı:


“Alman raporlarından alınan bilgilerce yapılan bir haberde Alman Savunma Bakanı şehrimize geldiğinde Gazi Kışlası’nda bulunan işgalci Alman askerleri, Alman bayrağı asmaya çalışmışlardır. Bunun üzerine Türk subaylarımız da ‘Burası Türk toprağıdır, asamazsınız’ diyerek tepki göstermişlerdir. Alman askerleri bu küstahça davranışlarıyla da kalmayıp komutanlarımızın askeri araçlarının yolunu kesmeye çalışmışlardır. Bunun üzerine de iki birlik arasında gerginlik yaşanmış olup, onurlu Türk subaylarımız gereken dersi vermişlerdir. Bu topraklarda Mustafa Kemaller tükenmez.”


Beraberinde getirdikleri dövizleri açıp, sloganlar atan grup açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol