Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE UÇUYOR ÖDÜLLERİ’’ SAHİPLERİNİ BULDU
 Bu sene beşinci yılını kutlayan Anadolujet, ‘’Türkiye Uçuyor Buluşmaları’’ toplantıları kapsamında gittiği her kentte ülke ekonomisinin büyümesine destek verenlere ‘’Türkiye Uçuyor Ödülleri’’ ile teşekkür ediyor.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, reklam ve iletişim, ihracata katkı, ulusal ekonomiye katkı kategorilerinde, üstün performans gösteren şirketler ile iş dünyası temsilcilerine ödülleri dağıtıldı.
Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Holding’in vergi, ciro, yatırım ve istihdamları açısından sağladığı katkılardan dolayı ‘’2012 Ulusal Ekonomiye Katkı Onur Ödülü’’ne layık görüldü.
THY Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akkurt, Abdulkadir Konukoğlu adına ödülünü, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu’na sundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol