Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

TÜMSİAD BÜYÜYOR!
 Çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda derneğin çalışmaları hakkında bilgi verilerek yol haritası çizildi. Toplantıda derneğe yeni katılan üyelere de rozet takıldı.



Üyeler arasında kaynaşma sağlamak ve fikir birliği yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda önce TÜMSİAD’ı  tanıtan slayt gösterimi yapıldı. Deneyimlerin ve fikirlerin ortaya konduğu toplantıda TÜMSİAD’ın vizyon, misyon ve hedefleri doğrultusunda yol haritası çizilerek yapılacak çalışmalar anlatıldı. 

TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici,  STK’ların ülke ekonomisinde ve yönetiminde önemli bir yeri olduğunun altını çizdi. TÜMSİAD tarafından yapılan istişare toplantısının bir aile toplantısı olduğunu kaydeden Çekici,. “Türkiye  iş adamları kapsayan 350 dernek var. STK’ların yapılanmasına baktığımızda Türkiye’de bulanan bu 350 dernek yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası olarak vermekte. TÜMSİAD bu dernekler içerisinde gerek üye sayısı, gerek şube sayısı, yurt dışı ve yurt içi faaliyetleri ile sağladığı katma değer açısından Türkiye’nin önde gelen derneklerinden  biri olmuştur. TÜMSİAD’ın, özellikle hizmet verdiği KOBİ’lerin büyüklüğüne bakıldığında ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. TÜMSİAD yükselen değer olarak büyümeye devam etmektedir. 67 olan şube sayısının yanı sıra 17 tane açılışa hazır olan şube bulunmaktadır. Talepler her geçen gün artarken üye sayısı da yükselmektedir. TÜMSİAD hedefine emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.


Gaziantep Genç TÜMSİAD Başkanı Mehmet Özbakır ise dernek olarak genç dinamik, girişimci, milli birlik ve beraberlik duygularını kendisine vizyon edinen genç iş adamları yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.  Özbakır,  dernek olarak eğitim seminerleri, sosyal etkinlikler düzenleyerek daha fazla genç iş adamına ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gecede yönetim kurulu üyeleri söz alarak fikirlerini anlattı. Konuşmaların ardından TÜMSİAD’a yeni katılan üyelere tek tek rozetleri  takıldı. Gece kokteyl ile devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol