banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TES-İŞ’DE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI
 “Tes-İş Kahramanmaraş Şubesi’nin 5. Olağan Kongresi’nde yeni yönetimini belirleyecek olan delege seçimlerinin şubemize bağlı işyerlerindeki müracaatları başlamış bulunmaktadır. Bizler de, bizleri yönetime layık görmek isteyen tüm işkollarındaki üye arkadaşların, aralarındaki uygun gördükleri arkadaşları delege müracaatlarını yaptırarak seçime katılımlarını sağlamış bulunmaktayız.

Geçmiş yıllarda yaşanan liste asımındaki yanlışlıklarla ilgili olarak, bu dönemde şu ana kadar bir uygunsuz ortam görmedik. Fakat özelleşen bazı kurumlarımızdaki delegeliğe müracaatlarda sıkıntılar yaşandığına dair duyumlarımız oluyor. Bunun da, iş barışına olumsuz etkileri olmakta. Bu yarışın, tüm Tes- İş üyelerinin demokratik bir hakkı olduğuna inanıyor ve üye arkadaşlarımıza, bilhassa delegelik müracaatında bulunan arkadaşlarımıza gelecek her türlü baskıyı oluşturacaklara karşı, mevcut yönetimin buna müdahil olmasını, Te-İş’e yakışır bir seçim atmosferi oluşturmalarını bekliyoruz.

Demokratik çıtanın yükseldiği günümüzde, özellikle özel sektörde delege müracaatlarının, hiçbir engele takılmamasını,  çalışanların özgürce hareket etmelerini istiyoruz.

İnancımız şu ki; Tes İş’e yakışır bir seçim olur ve hiçbir üye ve delege adayına baskı oluşumuna müsaade edilmez. Bu duygu ve düşüncelerle seçimimiz; başta Tes-İş camiasına ve ülkemize hayırlı olsun diyor, bize destek veren ve vermeyen tüm üyeleri kucaklıyor, saygılar sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol