banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TEKKE BEYAZA BOYANIYOR

Kahramanmaraş yol güzergahında şehrin giriş ve çıkışlarında ve Mercimektepe-Tekke bölgesinde  renk uyumsuzluğu olan evlerin görüntüyü bozmaması için beyaza boyanmasını öneriyoruz. Kahramanmaraş Turizm kenti olmak istiyorsa Turizm şehrinin estetik dokusu ve görünümüne özel önem verilmelidir. Kahramanmaraş’ta çarpık yapılaşma ve görüntü bozukluğuna izin verilmemelidir. Estetik bir şehrin kimliğini tarihi dokusunu oluşturur.


Kahramanmaraş turizm kenti olma yolunda turizminde kendini ispat etmiş bir şehrin estetik görünümünün de çok önemlidir. Uzun yıllar boyanmadan bırakılan binalar tespit edilip boyanmalıdır.Görüntü kirliliğinin önüne geçilmesiyle ilgili olarak "Her şeyden önemlisi Kahramanmaraş bir turizm şehri olmak istiyorsa.  Turistlerin gördükleri yerle ilgili intiba çok önemli. Onun için şehrin estetik görünümüne önem vermeliyiz.. Görüntü kirliliğine geçit vermemeliyiz.

İnş. Müh. Gökhan BİNİCİ

E-posta : [email protected]

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol