banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINI SEÇTİ!
 Daha önce Önsen Belediye Başkanı Alâeddin Devlet Ülger’in yürüttüğü, 46Tar-Der Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği ve Asiler Grubu Başkanlık Görevine İdris Göz getirildi,

16 Aralık 2012 Pazar günü saat 11.00’da Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Lokalinde çok sayıda Dernek üyesinin katıldığı Kongre’de, Başarılı işadamı İdris Göz tüm üyelerin oyunu alarak Dernek Başkanlığına seçildi.


Kongrede, Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci, Kaharamanmaraş TRT temsilcisi ve Maras Medya Merkezi Başkanı Fatih Nalbantbaşı, Spor’un ve sporcunun dostları Kahramanmaraşspor Taraftarı Onursal Başkanı Fikret Fındık, Efor Giyim İmtiyaz sahibi Serdar Çiftçioğlu, Aker Alüminyum işletmecisi Sayit Aker, Kahramanmaraş Belediyespor Kulüp Menajeri Seyfullah Üçgün, Kahramanmaraşspor Çılgınlar Grubu Tribün Reisi Soner Deşir, Edeler Taraftarlar derneği temsilcilerinden Adnan Gündeşli, H.Mehmet Gündeşli, Ferhat Gündeşli ve çok sayıda Davetliler bu önemli Kongrede bir araya gelerek güzel temennilerde bulunup, yeni Dernek Başkanı İdris Göz’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


KONGREDE YENİ BAŞKAN ‘’GÖZ’’ ŞUNLARI SÖYLEDİ!

"Böylesine büyük bir camiaya Beni Başkan Adayı gösterme nezaketinde bulunan arkadaşlarımı kırmak mümkün değildi. Kahramanmaraşspor Kulübünün çok büyük bir camia olduğunu bilerek, bu göreve bende seve seve talip oldum. Bu bayrağı devralıp Taraftarlarımız adına güzel hizmetler yapmak istiyorum istiyorum. Bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayıp yoğun ilgi ve alaka içerisinde olan, önce davetli misafirlerimize, sonrada dernek üyelerimize sonsuz teşekkür ediyor bu yeni oluşumun rabbim katında hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

MUSTAFA SEMERCİ GÜZEL TEMENNİLERDE BULUNDU!

Kahramanmaraş Taraftarlar derneğinde konuşması için Kürsüye davet edilen Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci, Kongrenin Kahramanmaraşspor Taraftarları için hayırlara vesile olmasını dileyip yeni seçilen Başkan İdris Gözü kutlayıp bu önemli görevde kendisine başarılar diledi.


ONURSAL BAŞAKAN FINDIK KONUŞMASINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ

Kahramanmaraşspor Taraftarlarının Bağrına Bastığı Onursal Başkanı Fikret Fındık Konuşmasında, Kahramanmaraşspor’un sıkıntılı günler geçirdiğini, Bu takımın tarihi Ekonomik sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, bu sıkıntıların bir an önce giderilmesi için elimizden ne geliyorsa yapma gayret göstereceğiz, Kahramanmaraşspor demek, Kahramanmaraş demek, Kahramanmaraş demek, Kahramanmaraşspor demek, bu camia çok büyük bir camia, bu camia içinde ben Kahramanmaraşspor’un gönüllü taraftarını tanıdığım için çok mutlu ve gururluyum, sizleri geç tanıdım, keşkem daha önce sizleri tanısaydım diyerek Kongrede yeni seçilen Başkan İdris Gözü Kutlayıp tebrik etti.


EDELER GRUBU TEMSİLCİSİLERİ GÜNDEŞLİ AİLESİ ŞUNLARI KEYDETTİ

Edeler Taraftar Grubu söz temsilcileri Adnan Gündeşli ve H.Mehmet Gündeşli Konuşmalarında yeni Başkanı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

MARATON TRİBÜN REİSİ SONER DEŞİR’İN MESAJLARI

Maraton Tribün lideri ve Taraftarların sevgilisi Soner Deşir  Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor için el ele verelim, bu memleketin Amatöründen, Profesyonel takımlarının hepsi bizim takımımız, Kahramanmaraşspor ve Belediyespor arasında nifak tohumu ekmek isteyenlerin olduğunu ve bunlara asla fırsat vermeyelim, gün birlik beraberlik günüdür, ele ele verelimi, birlik beraberlik için gücümüze güç katalım sözleri birlik mesajı verdi.

KONGREDEN SONRA TARAFTARLARA VE MİSAFİRLERE KAVURMA ZİYAFETİ

Kongrenin tamamlanmasının ardından, Taraftar derneği Üyelerine ve Katılımlarıyla Manevi destek sağlayan sporsever davetlilere Kavurma ziyafeti gerçekleştirildi. Bir kongre daha Davullar Zurnalar eşliğinde güzel bir şekilde son buldu.

KONGRENİN ARDINDA TARAFTARLAR HEP BİRLİKTE MAÇA GİTTİLER

Kahramanmaraşspor Taraftar Derneğinde tamamlanan kongre sonrası Asiler Taraftar Grubu hep birlikte Kahramanmaraşspor-Tarsus İdmanyurdu maçına giderek takımlarına 90 dakika boyunca hiç susmadan destekte bulundular.

Haber: Mustafa AYKIR

www.tarafsizsaha.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol