banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞÜPHELİ TELEFON MEZAR AÇTIRDI
 Gaziantep'te, çamaşır suyu içtikten sonra hayatını kaybettiği öne sürülen yaşlı kişinin Kahramanmaraş'taki mezarı otopsi için açıldı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen sahte para operasyonunda teknik takibe takılan telefon görüşmesi 3 gün önce ölen bir şahsın cinayetini gün yüne çıkardı. Gaziantep'te kalp krizi geçirdiği belirtilerek hastaneye kaldırılan Salman Şanlıdağ'ın (85), vefat etmesi üzerine Pazarcık'a defnedilen cenazesi sonrasında yeni evlendiği eşinin çamaşır suyu içirerek öldürdüğünü erkek arkadaşına telefonda söylemesi üzerine polis soruşturmayı genişletti. Şanlıdağ'ın mezarı yürütülen soruşturma kapsamında görevliler tarafından açıldı. Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığı gözetiminde mezardan çıkarılan cenaze, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Geçtiğimiz günlerde, Gaziantep’te birkaç gün önce 'kalp krizinden öldüğü' belirtilen Salman Ş'nin eşinin arkadaşıyla yaptığı konuşma teknik takibe takılmış ve konuşmalarda "yaşlı adamın içki şişesindeki çamaşır suyunu içtikten sonra öldüğü" ne dair ifadelerin yer alması üzerine eşi Emine Şanlıdağ ile arkadaşı Resul Özbay gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol