Öne Çıkanlar MİLLETİMİN VE İRADESİNİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM! SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM… MHP NE KEPÇE OLDUM NE KAZAN! ULUDAĞ EKONOMİ ZİRVESİ
banner1597

Bu haber kez okundu.

SİYASETİN BİR NUMARALI İSMİ; CULFA
 Bilenler bilir de, bilmeyenlere hatırlatmakta yarar var, bu güzel insan, (her ne kadar adı deli’ye çıksa da) bir eski gazete patronu.

Yaklaşık 15 sene önceleri, bu şehir daha haftalık gazete ile tanışmamışken, Ekrem Culfa, Tebernuş Kireçci’nin genel yayın yönetmenliğinde çıkardı gazetesi ile şehirde gündem belirlenmiş, kısa sürede sorulan, sorgulanan gazete olurken, Culfa da o dönemler star haline gelmiş bir kardeşimiz idi.

Bugün, sade vatandaş kimliği ile, (hem de kendine ait sosyal medya paylaşım sitesi var) siyasetin, sporun ve toplumsal hadiselerin bir numaralı ismi olmaya devam eden Culfa, toplumsal olaylara ve kişilere duyarlılığı ile biliniyor.

Deli deseniz de onun adı Ekrem Culfa. Çok kişiden daha akıllı, çok kişiden daha milliyetçi, çok kişiden daha inançlı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol