Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SIĞINMACILARA HER EVDEN BİR HALI
 Projenin Şube Müdürü İlhan İlhan, havaların soğuması ve çadır kentteki kışlık ihtiyaçların artmasından dolayı söz konusu projeyi hayata geçirdiklerini söylerken, ilk etapta 250 çadırın halıyla donatıldığını dile getiren İlhan, 2 bin 800 çadırı halıyla donatmayı hedeflediklerini kaydetti.



Toplumu projeye destek olmaya davet eden şube müdürü
İlhan, "Havaların soğumasıyla birlikte Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçları da arttı. Dernek olarak bayramdan önce başlattığımız kışlık kıyafet yardımıyla 5 bin kişiye giyim yardımında bulunduk. Halkımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Aynı duyarlılığı başlattığımız 'Her evden bir halı' projesine de bekliyoruz. Halkın ilgisinden dolayı çok mutluyuz. Derneğimize halılarını gönderen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 2 bin 800 çadıra halı ulaştırmayı hedefliyoruz. Halkımızın sayesinde inşallah bunu da başaracağız." diye konuştu.

Kilis ve Hatay’daki çadır kentlere de bin kişilik giyim yardımı gönderildiğini belirten İlhan, insanlar arasında sevgi ve barışın hakim olduğu Muharrem ayında Suriyeli sığınmacıların da sevindirilmesi gerektiğini dile getirdi.

İlhan, ayrıca dernek olarak Gazze için başlattıkları nakit yardım kampanyasının da devam ettiğini hatırlattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol