banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞEMDİNLİ’DE ÇATIŞMA: 5 ŞEHİT
 Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı bildirildi.

Derecik Beldesi'nde bulunan askeri birlikler, sabah saatlerinde sınırdaki Balkaya Dağlarına operasyon yaptıkları sırada bir grup PKK'lı ile karşılaştı.

Güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında sıcak temas sağlanırken 5 askerimiz şehit oldu.

Şemdinli ve Yüksekova ilçesinden de bölgeye çok sayıda takviye birlik sek edildi. Bölgede şiddetli çatışmaların yaşandığı, özel birliklerin bölgeye sevk edildiği ve kobra tipi helikopterlerin de PKK'lıların bulundukları hedeflere bomba yağdırdığı belirtildi.

Çatışmada 5 asker şehit olurken, 4 pkk’lı etkisiz hale getirildi, 6’sı ise teslim oldu

Hakkari Valiliği, Şemdinli’deki çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 4 PKK’lının ise etkisiz hale getirildiği ve 6’sının ise teslim olduğunu bildirdi.

Hakkari Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Şemdinli ilçesi kırsalında halkımızdan alınan bilgiler doğrultusunda yürütülen geniş çaplı operasyonlar neticesinde silahları ile birlikte 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1’i yaralı 4 terörist sağ olarak ele geçirilmiş ve 2 terörist de kendiliğinden güvenlik güçlerimize teslim olmuştur. Operasyonlarda 5 güvenlik görevlimiz şehit olmuş ve 1 güvenlik görevlimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, yaralımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol