Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK! UNUTMAYACAĞIZ!

 Son günlerde yaşanan terör olaylarında ülkemiz ve memleketimiz birçok şehit verdi. Şehitlerimizin ailelerini bizlere birer emaneti olarak gören Kipaş Holding her zaman onların yanlarında olduklarını ifade etmek amacı ile Kipaş Kağıt Fabrikasında bir program düzenledi.

Türkoğlu ilçesindeki Kipaş Kâğıt Fabrikasında düzenlenen programa Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Gümüşer, Holding Yönetim Kurulu üyeleri,  fabrika çalışanları, Kipaş Eğitim Kurumlarından öğrenciler ve programın onur konukları şehit aileleri katıldı. Program saygı duruş ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.


EN FAZLA ŞEHİT VEREN İLLERDEN BİRİ KAHRAMANMARAŞ

Şehit aileleri adına düzenlenen programda konuşan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz de Kahramanmaraş'ın Türkiye'de en fazla şehit veren illerden biri olduğunu, Türkoğlu bölgesinin de il genelinde en fazla şehit veren yeri olduğunu öğrendiğini söyledi.

Kurtuluş Savaş'ında yapılan kahramanlıkların aynısını Kahramanmaraş'ın devam ettirdiğini dile getiren Öksüz, terörle mücadele için gönüllü olarak göreve giden şehit polis ve askerleri buna örnek göstererek, vatanın önemine dikkat çekti.

Toplumda herkes ne kadar vatana hizmet etse de şehitlerin seviyesine ulaşamayacağını vurgulayan Öksüz, şunları kaydetti:

"Çünkü onlar bu hizmeti canlarıyla ödediler. Onlar bir Müslüman'ın hayatta yetişebileceği en üst rütbeye zaten ulaşmışlar. Siz şehit ailelerimiz bize onların birer emanetisiniz. Bu millet sizi hiçbir zaman unutmaz ben buna yürekten inanıyorum. Şehitlerimizle hepimiz her zaman gurur duyuyoruz. Oradaki olaylar hiçbirimizin moralini bozmasın. Bu bir Kürt ve Türk savaşı değil. O bölgeden gelenlerde yaptığımız görüşmede, öldürülen teröristlerin büyük bir kısmının yabancı olduğunu söylüyor. Bizim Kürt, Türk, Alevi ve Sünni hiçbir sorunumuz yok. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Birlik ve beraberliği çok ihtiyacımız var. Kahramanmaraş bunu fazlasıyla yerine getiriyor. Ülkemizin askerleri ve polisleri orada büyük dış güçlerle savaş veriyor. Bu çok önemli. Ama hiç bir dış güç başarılı olamayacak. Bir de halkın orada devletine büyük bir sahip çıkışı var. Halk devletten yana tavrını koydu. Bunu çok anlamlı buluyorum. Bu anlamda gelecekle ilgili birlik ve beraberliğimize daha çok önem verelim." diye konuştu.

GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİN EMRİNDEYİZ!

Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ise şehit ve gazi yakınlarının emrinde olduklarını ifade ettikten sonrakonuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman da “Devletimiz ve milletimiz şehit ve gazi ailelerimize sahip çıkıyor her zamanda çıkacak” ifadesini kullandı.

Programın ardından şehit ailelerine öğle yemeği ikram edilirken, programa katılan Türkoğlu ilçesindeki şehit aileleri ise emeği geçen Kipaş ailesine teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol